היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
באמת מה קורה איתך??? העיקר שתרגישי טוב במהרה ושכל העין הרעה של האנשים תצא ממך במהרה חמסה עלייך
אלה לא כעיקרון פעם היו עושים ניתוח לכריתת עצם הזנב אבל הגיעו למסקנה שזה רק מרע את המצב והיום פשוט מטופלים במרפאת כאב טוב נגיע לגשר נחצה אותו כרגע יש אולטרסאונד שמחכה לתחת שלי
וואי, אני מתארת לעצמי איזה בושוווווווווווות.... אבל הכי חשוב שאת מטפלת בעצמך ולא מזניחה! תעדכני לגבי הUS של הטוסיקון
אכם פאדיחות
חחחחחחחחחחחחחחחח את עוברת מסע תענוגות החיים
חחחחחחחחחחחחח קרעת אותי עם האולטראסאונד.. טוב מה שנשאר זה להשתחרר ולהינות ;)
יפה שאת עוד צוחקת על זה... נסיך קטן שבבטן, מחכים לך באהבה גדולה!!
העיקר שתרגישי טוב
רק שלא תפלי על רופא תחת.....
אז הייתה לך רופאת טוסיקון לא רופא טוסיקון, תחשבי היית באה לרופא טוסיקון, איך אז היית מרגישה לגבי הטוסיקון? חחחח מי אלו האנשים ההזויים האלה בכלל שהולכים ליהיות רופאי טוסיקון?
ובכל הבעיות שלך אני מאשימה את הקווללללהההההה
אוי עכשיו אני רואה שהקישור לא עבד בכל אופן זה כאב כרוני בעצם הזנב = זה בכלל אורטופדי אבל יש להם נטייה להשליך את זה הלאה ולא להגיע למסקנה שהמטופל לא מדמיין כאבים והוא באמת סובל אין איך לפתור את זה, לנשוך שפתיים ולתת לתקופות הקשות לעבור
אלו הם חיי
בובה..
סיוון, אין אין עלייך! הרסת אותי מצחוק! "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
מזה בת 100
אולי בת 180 בשקט מזההההההה כל הדברים האלה אני אומרת לך 80 אחוז מהבעיות הבריאותיות הומצאו עלייך