איפה עינבלושה...?.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נדמה לי או שהיא איננה? ?!!!...
16 תגובות
עמוד 1
  • אולי היא הלכה ללדת?????
  • לפני שעתיים היא כתבה סטטוס בפייסבוק-
    "זה התחיל בחזרה של גלעד שליט , אחר"כ המוות של קדאפי ועכשיו רעידת אדמה בטורקיה , נראה לי שאלוהים הצטרף ללאומי קארד כי הוא התחיל לפנק , לפנק , לפנק :)"
  • מרשה לך גם למשוך עד ה-3.11.11 או אפילו עד ה- 1.11.11
  • ודרך אגב..
    ה- 28.10- אחלה תאריך!!!
  • תמי אין על ה3.11 גם אני ממליצה!!!!!

]
    ]
  • אהבתי את הסטטוס שלה
  • אין על 3.11 גם אני בעד

• אהבתי את הסטטוס!!!!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• אני פה

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• מאמוש אני ממליצה לך לחכות ל1.11.11

• יש מצב גדול שאני אסחוב עד התאריך הזה ואפילו יותר , את אופיר ילדתי ב 41.5 כך שאני לא מופתעת מעצמי
  • פשוט ילדה עם אופי חזק
  • מפחדת מאופיר..
  • גם אני מסכימה על 3/11 - היום הולדת שלי
    עמית פיתוש - מזל טוב ליום נישואין
    ילה ממי תורך הגיע שתהיה לידה קלה
  • אני מחזיקה אצבעות ל- 1.11.11
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה