פרופיל הורמונלי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות..
    הייתי היום אצל רופאת הנשים שלי לבדוק מה קרה למחזור ש"שכח" להגיע
    כבר חודש וחצי.. ולברר מה האופציות מעכשיו והלאה..
    אז קודם כל היא בדקה אותי וראתה שבוודאות אין הריון.. :(((((
    שנית היא ראתה זקיק בגודל 1.40 ס"מ.. ואמרה שהביוץ כנראה יגיע ביום/ יומיים הבאים.. או שהוא היה אתמול..
    היא הציעה לתת לי כדורים בשביל להביא את המחזור כדי שאוכל לחזור לחישוב..
    בכל אופן.. שאלתי לגבי בדיקות הורמונליות על מנת שנדע שהכל תקין או האם יש בעיה.
    בעקרון אנחנו מנסים כבר 5 חודשים.. ואני כבר מתוסכלת בריבוע מכל העניין.. ( במיוחד שכמה חברות טובות שלי הספיקו להיכנס להריון בתקופה הזו וגם אחותי..).
    הרופאה לא ממש המליצה להתחיל עכשיו בבדיקות.. אבל כמובן שזו החלטה שלי..
    רציתי להתייעץ איתכן האם כדאי להתחיל בבדיקות ( פרופיל הורמונלי ובדיקות זרע) או לחכות עם זה עוד קצת?
    אתן כבר עשיתן את זה..?
    me
6 תגובות
עמוד 1
  • יקירתי,
    אנחנו אמנם בחודשינו הראשונים לניסיונות ואנחנו מנסים להישאר אופטימיים, אבל מאמי 5 חודשים זה לא הרבה זמן. את חייבת יותר אורך רוח וצריכה להיות יותר רגועה.
    לדעתי, אם תעשו עכשיו פרופיל הורמונלי, תכניסו את עצמכן ללחץ מיותר ולדאגות מיותרות.

אספר לך סיפור שקרה לחברה שלי :
    היא הייתה לחוצה מאוד להיכנס להריון. ניסו במשך מספר חודשים ולא הצליחו. עשו לה ולבעלה פרופיל ועלה חשד לכך שיש לה בעיה כלשהי באחת הבדיקות ושהיא תזדקק לטיפולים מיוחדים כדי להרות. היא נכנסה לדיכאון והחליטה להפסיק לנסות והשלימה עם זה שהיא לא תכנס להריון באופן טבעי. אבל הטבע רצה אחרת. חודשיים אחרי ההודעה של הרופא היא הרגישה רע מאוד והגיעה לבית חולים עם חולשה, עילפון ובחילות (היא אפילו לא חשבה על האפשרות שהיא בהריון). והופ, היא גילתה שהיא באמצע החודש השני. כמובן שהיא לא הבינה והלכה לחוות דעת נוספת ובדיקות נוספות שקבעו שהכל בסדר אצלה ושאין שום בעיה ושכנראה הקושי להיכנס היה רק בלחץ או פשוט בפספוס קל של הביוץ.

85% מהזוגות נכנסים להריון אחרי שנה של ניסיונות. אני אומרת, תני לזה עוד קצת זמן לפני שאת מכניסה חרדות נוספות ולחצים נוספים. תנסו ליהנות מהתהליך ומההתרגשות הזו שמלווה כל חודש ולא להילחץ (למרות שאני מאוד מבינה אותך ולליבך)

אבל זו דעתי וכמובן אני מציעה לך לשמוע עוד דעות בפורום היותר מלומד ומנוסה ממני..

בכל מקרה שיהיה המון בהצלחה!
  • תירגעי,תהני ואל תתני לסביבה להלחיץ...
    במוח יש הורמון שמופרש כתוצאה מלחץ והוא מדכא את הביוץ...ולפעמים גם מונע את הביוץ.
    ממליצה לך לעבור בדיקות לשקט הנפשי שלך אולי אז קצת תירגעי.
    מאוד חשוב שתהני מיחסייך עם בעלך ולא תרגישו כמו מכונה...
    שיהיה המון בהצלחה!
    תעדכני
  • אני הספקתי לעשות בתקופה של 4 חודשים בדיקות הורמונליות ובעלי עשה בדיקת זרע כי הוא רצה.
    לא ביקשתי את הבדיקות של פרופיל הורמומלי אבל באתי לרופא לפני שתכננו וביקשתי בדיקות כלליות להריון לראות מבחינת וירולוגיה ומבחינה בריאותית שהכל סדיר עשיתי בדיקות דם + בדיקות גנטיות + אולטרסאונד ראו שהכל תקין והתחלנו לנסות
    אחרי 4 חודשים חזרתי לרופא והוא נתן לי הפניה לפרופיל הורמונלי ואמר לי שאם עוד 3 חודשים עדיין אנחנו לא מצליחים לחזור אליו.
    בחודש שעשיתי את הפרופיל הורמונלי נקלטתי להריון
  • מאמי קודם כל תהיי רגועה, 5 חודשים זה כלום!!!!!
    אנחנו מנסים כבר כמעט שנה ולפני חודשיים התחלנו תהליך להתחלת טיפולים.
    אני ידעתי מהתחלה שיש לי בעיה (שחלות פוליציסטיות) ובכל זאת הרופא שלי רצה שננסה טבעי למשך כמה חודשים. וניסינו ככה 5 חודשים בלי טיפול וכשזה לא הצליח התחלתי לקחת כדורים לביוץ וגם זה לא הצליח.
    ואז בעלי עשה בדיקת זרע, לצערנו הבדיקה שלו יצאה לא תקינה.
    עכשיו אנחנו לפני הזרעות, היום אני מתחילה את הזריקות  
  • היי לכולם.. ותודה על התשובות.. :)
    דיברנו על זה קצת אני ובעלי.. והחלטנו שנעשה את הבדיקות..
    גם ככה צריך לחכות שהמחזור שלי יגיע.. ואם הוא יגיע זה אומר שכבר 6 חודשים ניסינו..
    אני לא יודעת אם זה יוריד את הלחץ או יעלה אותו.. אבל באמת בשביל השקט שלי אני יעשה
    (במיוחד אחרי היום שעוד מישהי מהעבודה שלי הודיעה שהיא בהריון.. כל כך מעצבן אותי שאני לא מצליחה לשמוח בלב שלם בשבילה.. )
    לגבי הזקיק- יכול להיות שלא נתתי את המידה המדוייקת.. זה מה שראיתי על המסך באולטרסאונד.. בכל מקרה עכשיו עשיתי בדיקת ביוץ וזו הבדיקה הכי ברורה שיצאה לי מעולם.. שתי פסים כהים והפס של הבדיקה כהה יותר מפס הביקורת.. מה שמתחבר לגודל של הזקיק ולעובדה שכנראה רק היום או מחר זה הביוץ שלי..
    אז תאחלו לי בהמלחה.. והלוואי שהחודש כולנו ניקלט.. :)

me
  • המון בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה