בנות חייבת עצות -אני בהתלבטות קשה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא יודעת מה לעשות
10 תגובות
עמוד 1
  • תעשי מה שטוב לך השיקולים שלך הגיוניים ביותר...והם נשמעים ממש הגיוניים למה ללכת על קיסרי...

שוב זה שיקול שלך את יודעת איך תרגישי ואיך תעברי את זה...

בכל מקרה שיהיה לידה קלה ומהירה ושתצאי בידיים מלאות

• לדעתי אם את יכולה לדחות קצת את הניתוח זה מעולה. למה בתחילת נובמבר אם התלם בתחילת דצמבר?

מעבר לזה אני חושבת כמו לילוש השיקולים שלך הגיוניים ביותר ואם אין לך רצון פנימי עז ללדת בלידה טבעית אז למה להכריח את עצמך?

העיקר העיקר שתצאו בידיים מלאות

• תעשי קיסרי בשבוע 38
    לדעתי זה הפתרון האידיאלי בשבילך

• תראי אני בגדול בעל לידה טבעית גם גבלל שהאשפוז הוא רק יומיים ולא כמעט שבוע.
    לך אכן יש סיבות טובות ללמה לבחור בקיסרי.
    והבנתי שקיסרי שני יותר קל מהראשון - ההחלמה
    אני מאד רציתי לידה טבעית אחרי הקיסרי הראשון ואכן זה מה שהיה לי, היתי באופוריה מטורפת ולמרות הכאבים נהניתי מכל שנייה.
    הבחירה היא כמובן שלך ואת זו שצריכה להתמודד עם זה אחר כך.
    האם מישהו יוכל לעזור לך אחרי הקיסרי כשתחזרי הביתה? אל תשכחי שיהיו לך כבר 2 ילדודים לטפל בהם.

העיקר שתצאי בידים מלאות בריאה ומאושרת ומחזיקה תינוקת בריאה מתוקה ורודה ועגולה.
    וישיהיה בהצלחה

• מאמי תעשי את מה שאת רואה טוב לך ולמשפחה שלך אם הייתי במקומך הייתי עושה אותו דבר
    אם את אומרת שאין משפחה איפה את יכולה להשאיר את הגדולה ? כך לפחות תלכי ואת יודעת שהיא עם אבא
  • תראי... אחרי מה שאני עברתי רק המילה קיסרי גורמת לי לחלחלה
    אני עדיין עם פצע פתוח

• לפני הכל אני מניחה שאת מתכוונת ל 1.12 (דצמבר ולא נובמבר נכון)?

אני חושבת שמכל מה שכתבת וזה נשמע בהחלט הגיוני - תלכי על קיסרי ואנחנו נחזיק אצבעות שהכל יעבור בקלות ובמהירות.

חיבוקים

• אני חושבת שחבל על הדאגות והחששות.... זה סתם הורס לך את כל החוויה... אני בהחלט בעד ניתוח קיסרי....
    המחשבות שלך הגיוניות ונורמליות....
    הכי חשוב שתצאי בידיים מלאות.... וכמובן שאת תיהי בריאה ושמחה

• מאמייי
    החששות שלך הכי טבעיים בעולם!!!
    אני אומרת שהחשיבה שלך יחסית לסיטואציה שלך היא ריאלית לחלוטין!!
    לכי על זה עם חיוך ועם בעלך והכל יהיה בע״ה בסדר!!
    בהצלחה מאמי!! 
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה