בנות חייבת עצות -בהתלבטות קשה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא יודעת מה לעשות
16 תגובות
עמוד 1
  • לא ברור לי דבר אחד: אם התאריך המשוער שלך בתחילת דצמבר, איך את מתכננת ללדת בתחילת נובמבר?
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• אני את הלידה הראשונה ילדתי קייסרי חירום
    אחרי הסיוט שעברתי עד לקיסרי בהריון השני אמרתי מראש רק קייסרי יזום
    לא רוצה בלגאן עזבו אותי תנו להיכנס ולצאת אחרי 5 דק' בעזרת השם בידיים מלאות ובריאות
    ועכשיו הריון שלישי שוב קייסרי אומנם מפחיד אבל זה בדקות ניגמר בלי יותר מידיי סבל
    ובקשר להחלמה אני תמיד בדעה שאחכ להחלים זה החלק הקל כי את בזכות עצמך אף בייבי לא תלוי בך את יכולה לקחת משכחי כאבים והכל יהיה בסדר

תלכי לקייסרי תעברו בקלות ובידיים מלאות ובריאות בעזרת השם

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• היי בנות
  • אה! או קיי!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• האור של חיי

תודה
  • אני חושבת שהשיקולים שלך נכונים, זה ממש לא להרים ידיים, זה לחשוב בהיגיון.

העיקר שיעבור בקלות וידיים מלאות
  • גם אני אחרי 2 ניתוחים קיסריים...
    הראשון היה חירום והשני מבחירה
    (אגב, אמנם ניתוח קיסרי, ולא לידה קיסרית...)

בכל מקרה, יש באמת משהו מרגיע בניתוח
    היכולת להיות "בשליטה", לדעת בדיוק מה קורה כל רגע נתון, מתי זה מתחיל, מתי מסתיים...
    במיוחד שהניסיון ללידה ראשונה היה כה סיוטי!

בהצלחה!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אני זוכרת את הלידה הקודמת שלך - זה היה סיוט
  • תלכי עם הלב.
    אני אישית נגד קיסרי ומתה מפחד מזה וכל ההריון פחדתי שתינוקי לא התהפך וכו וגם עם שקד היה לי את זה ומעדיפה ללדת בלידה רגילה גם מהסיבה שאין לי אחכ עזרה ומפחדת מההחלמה. אמנם אני לא עצלנית ושבועיים אחרי הלידה כבר העמדתי סירים ונקיונות כי אם אני לא יעשה אף אחד לא יעזור לי.
    יש לי חברה שאמא שלה אחרי כל לידה של אחת האחיות מתשכנת אצלם יום ולילה וסירים וכו - לא כל אחד התברך באמא כזו
    מילנה צודקת את יודעת מתי יתחיל וייגמר ויש לך שליטה לא כמוני במשך שבועיים וחצי כל יום לבית חולים וחזרה אולי היום ייבצעו זרוז.
    בכל מקרה מה שלא תחליטי שיהיה בהצלחה ובידיים מלאות והחלמה קלה.
  • אני אומרת שאת צודקת!!!
    נשמע שירגיע אותך מאוד לדעת מתי הלידה - ובצדק, את אחר קיסרי כך שלא אמורה להיות בעיה.
    תעי מה שהכי טוב ונכון לך, הכי חשוב שתגיעי ללידה רגועה, כשאת יודעת שיש מי שיהיה איתך ומי שיהיה עם בתך.
  • את ממש לא מרימה ידיים ולא פארשית! את עושה שיקול נכון והגיוני, כי מה לעשות, זה אירוע שמשפיע על כולם!

בהצלחה מאמי!

• תודה בנות מקסימות!!!!
  • את בני ילדתי בקיסרי חרום אחרי 30 שעות בחדר לידה אחרי ילידת מים , לפתיחה היתי ממתינה עד היום עם כל הזירוזים ...
    בפעם הבא רק קייסרי יזום ושכולם יקפצו לי.
    http://www.holdthatpic.com/
  • העיקר שתחזרי הביתה בידיים מלאות ותלכי רק עם השלך בהצלחה ממי
  • תלכי עם ה
  • ממי זו החלטה שלך
    נכון היא לא קלה- אבל את מבינה - אף אחת לא יכולה לדעת בשלב הזה מה יהיה יותר טוב עבורך ועבור התינוק שלך...ולכן שום "עצה" לא ממש תהיה בעלת ערך..
    זה כמו שאני אשאל פה - אם כדאי לי לעשות מי שפיר או לא..
    ממה שכתבת נראה שאת סגורה על ניתוח קיסרי - אז למה לא בעצם?
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
    באים הנה דרככם, אך לא מכם.
    חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
    תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
    כי לא לכם הגיגיהם..."

מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה