איזה יופי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איזה יופי הבית ג'יפה ואין לי כוח בגרוש לנקות ואני מתה מעייפות - הלילות שלי לא פשוטים תינוקי הפך את היום ללילה ואת הלילה ליום ואני חצי לילה איתו על הידיים
8 תגובות
עמוד 1
  • זה שריטה???
    גם אני כזו...
    השיטה: לנקות כל פעם חלק קטן - ולשמור על הבית נקי
    גם הבית שלי ג'יפה!! נוראית!!
    אבל בחמישי סוף סוף באה מנקה

• תתפנקי - מותר לך! תזמיני מנקה, מה הסיפור?
    אפילו חברות כוח אדם כאלה ששולחות מישהי חד פעמי...

תרגישי טוב
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
    באים הנה דרככם, אך לא מכם.
    חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
    תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
    כי לא לכם הגיגיהם..."

מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן

• אני אישית לא דוגמא כי אין מצב שאני אשן כשהבית מלוכלך

• תאמת ויתרתי על ניקיון אני ייעשה אולי טיפה אחה"צ את השירותים והאמבטיה וזהו תאמת אני בכלל לא מרגישה טוב משום מה בלילה היה לי פתאום קר מאוד ואז הסתבר שהיה לי חום אז לקחתי אקמול ועכשיו שוב האכלתי את תינוקי כשיש לי שמיכה על הרגליים מרוב שהיה לי קר. אני חוזרת לשכב ואחכ אני רק ארגן כמה דברים וזהו. מוזר אני לא מנוזלת משתעלת וכו חוץ מכאב ראש אין הרגשה כזו נוראה יכול להיות שזה מהנקה?
    תעזרו לי בעלי בלחץ לכי לרופא וכו לדעתי אין מה ללכת יעבור זה לא כזה היסטרי.

המסנג'ר שלי: [email protected]

• מאמי תעזבי הכל ותנוחי!!!!!!!
    לגבי החום- את מניקה? אולי נוצר לך גודש? (לי קרה שהיה לי חום בגלל גודש בשד)
    בכל מקרה תתקשרי לקופ"ח ותתייעצי עם האחיות אם אין לך אפשרות ללכת לרופא עכשיו.

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• מילנוש ממי אני למרגישה גודש בשד

המסנג'ר שלי: [email protected]

• עזבי אותך מהבית כרגע.
    תנוחי איתו ביום, וכשבעלך חוזר - תתפני לעשות סדר בסיסי וזהו...

לאט לאט הוא יגדל - ותפני לך זמן לנקות קצת יותר יסודי...
    כרגע יותר חשוב לישון
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• לגבי החום תבדקי שאין לך אדמומיות בשד שמראה על דלקת

]
    ]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה