כמה דברים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,

אז ככה:
    לא יודעת אם אתן זוכרות, אבל סיפרתי לכן בתחילת שנת הלימודים שהצהרון של גל לא משהו בכלל... אז חיפשתי אפשרויות אחרות אבל ירדתי מזה כי יש לי בעייה עם נושא ההסעות... בינתיים גל פחות או יותר הסתגלה ואתמול קיבלנו הודעה שהחל מה- 1.11 הולכים לפצל את הצהרון, כלומר, יהיו 2 כיתות: אחת של טרום חובה ואחד של חובה, וככה היא לא צריכה לעבור כיתה, הקבוצה יותר קטנה והיא נשארת עם ילדים רק מהקבוצה שלה, אז אני מקווה שיהיה יותר מוצלח
9 תגובות
עמוד 1
  • הי,
    בהצלחה לגל בצהרון המחודש

• מצויין שהפרידו בצהרון
    אם את לא רוצה להשקיע במברשת שיניים אז יש
    בחנויות של של השקל או 2 ממש מוצלחות
    את יכולה לשים את המברשת בתוך כוס עם קש
    אם לא תמצאי שעון חול
  • זוכרת גם זוכרת...מצחיק אצלנו זה הפוך - היא מאד מאד אוהבת את הצהרון, אפילו יותר מהגן
  • תודה בנות על הרעיונות
  • יש ועוד איך, תקני את הקטנות המתקפלות האלו, זה לא עולה הרבה
  • איזה יופי שהצהרון הסתדר. בהחלט מטריות רעיון יפה
  • הקושי העיקרי של הגל היה שמוציאים אותה מהכיתה שלה ובמקום ללכת הביתה היא פשוט עוברת לכיתה הסמוכה.... וגם לא פעם ולא פעמיים שאיך שהיא מתעוררת בבוקר ועדיין לא פקחה עיניים הייתה מתחילה "זה לא פייר!!! אני לא רוצה ללכת לצהרון!!! אני רוצה הביתה"
  • בהצלחה בצהרון החדש
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• תאמיני או לא, אני מצאתי מברשות שיניים מעולות לילדים בשוק
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה