חדשה בפורום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,
    אני קוראת את ההודעות בפורום כבר כמה זמן אבל לא כתבתי עדיין.
    רציתי להגיד קודם כל תודה לכולן על השיתוף, זה מאוד עוזר לדעת שעוד אנשים עוברים דברים דומים, וגם קיבלתי תשובות על הרבה שאלות שהיו לי. אז תודה :)
    עשיתי בבוקר בדיקת הריון ביתית (אני באיחור של יומיים), ולא הצלחתי להבין מה התוצאה (הפס השני מאוד מאוד בהיר). אני אעשה בדיקת דם מחר. רציתי לשתף מישהו בתקווה שככה יהיה יותר קל לחכות :)
    בהצלחה לכולן!
21 תגובות
עמוד 1
  • ברוכה הבאה
    פס בהיר הוא פס , גם לי היה פס בהיר
    מזל טוב הריון קל ובריא
  • אכן פס זה פס!!!

מזל טוב!!

טוב שאת הולכת לעשות בדיקת דם
  • ברוכה הבאה, כנראה לשהות קצרצרה
  • תודה
    אני פוחדת לפתח ציפיות סתם, לא היו לי עד עכשיו שום תופעות מיוחדות, ובשבוע לפני המחזור היו לי כאבים אופיינים לגמרי ללפני מחזור, ככה שהייתי בטוחה שנתחיל לנסות שוב בחודש הבא. אני מקווה שבדיקת הדם תהיה חיובית, מזל שהיה תור למחר, אז אין לי הרבה זמן לתהיות מיותרות...
  • את תראי שמחר תצא לך בטא חיובית
  • היי
    אצלי בהריון הראשון הפס היה כל כך חלש שלא ראיתי אותו וזרקתי את המקל לפח.
    בעלי בא בערב ושאל איפה המקל וראה פס חלש.
    פס זה פס
    שיהיה המון המון מזל טוב

• תודה לכן, הלוואי
  • מה קורה איתך?
    לפחות אצלך בשורות טובות???
  • אצלי אין עדיין תוצאות באתר. הייתי בטוחה שזה יהיה היום אז אני די מתחילה להשתגע
    אני מניחה שאם זה לא התעדכן עד עכשיו אז זה יהיה כבר מחר, נחכה עוד יום...
  • בהצלחה מותק...
    יש לי תחושה טובה בגלל הפס שהיה לך...
    מחזיקה אצבעות!
    כמה זמן אתם מנסים?
  • התחלנו לקראת הקיץ, אבל לא בכל החודשים ניסינו כי התברר שהיו לי כל מיני דלקות ובחודשים שלקחתי אנטיביוטיקה לא ניסינו. ככה שבסך הכל לא ניסינו הרבה פעמים, ולא יקרה כלום גם אם נצטרך להתחיל שוב, פשוט כבר בכל זאת התחלתי לקוות שגם פס חלש זה פס כמו שאמרו כאן, ויהיה מאכזב לגלות אם לא. בקיצור, מקווה שהתוצאות יגיעו מהר
  • בשורות טובות....

חני
  • אז מסתבר שבדיקות מתעדכנות באתר גם בעשר בלילה, והתשובה חיובית
    תודה שעזרתן לי לחכות במשך היום
    אני לגמרי לא מעכלת עדיין, נראה לי שייקח לי קצת זמן...
  • מזל טוב מותק!!!!!
    איזה כיף!!!
  • וואיייי איזה כיףףף נכון שזה הלם מטטטורף? הריון ראשון? מליון מזל טוב ואולי ניפגש בחדר לידה.. אחרי הריון תקין ומשעמם...
  • מזל טוב! איזה יופי!
  • מזללל טוב!!!!!!!!!!!!!!!

איזה כייף!!!
  • הי חמודונת!!!
    מזל טוב... מקווה שתישארי ללוות אותנו באתר הזה (כמו הלן, קורין וריס), לא הספקנו להכיר אותך בכלל!!!
    יפעת.
  • מזל טוב! הריון קל ותקין!
  • אושר גדול לשמוע,
    ואווו!!!!!!!!!
  • וואו, איזה כיף לקרוא את ההודעות שלכן, תודה רבה!
    הודיה - כן, זה הריון ראשון, וזה הלם מטורף לגמרי... איכשהו חשבתי שבהריון מרגישים לגמרי שונה מכל מה שהיה קודם, ובגלל שאין לי עדיין כמעט שום תופעות, עוד יותר קשה לי לקלוט
    תודה על ההזמנה להישאר, בינתיים לא מספרים לאף אחד וקשה לשמור את זה לעצמי, אז כיף שיש מקום לשתף
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה