מעדכנת בעצב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קיבלתי:,(
15 תגובות
עמוד 1
  • אין עצב רק שמחה
    מרשה לך להתבאס קצת אבל מיד לאחר מכן להתעודד, זה חודש חדש והיום הראשון של המחזור הוא היום הראשון של ההריון

• קשה לי מאוד כי כל החודש קימנו יחסי מין ככה שלא פיספסנו את הביוץ אז מה קרה??????אני כבר מדוכאתתתת
  • מאמי את מכירה את הסטטיסטיקה
    בכל חודש נתון גם אם האישה בייצה ויש מיקרים בהם יש חודשים ללא ביוץ
    וגם כאשר אצל הגבר ואצל האישה הכל תקין יש סיכוי של 25-30%
    המעבר של הזרע לביצית הוא מאוד מסובך זה לא תהליך פשוט

הכל בסדר את צריכה להיות אופטימית ואת תראי הכל יצליח לך

• תודה מאמי
  • אוי מאמי, אני ממש מצטערת לשמוע..

אבל כמו שהלן רשמה תנסי להיות אופטימית!

תנסי להכניס לך לראש כל מני דברים כיפיים שתוכלי לעשות החודש בגלל שאת לא בהריון..

תאכלי סושי!

ותחשבי שעוד בערך שבועיים תהיה לכם הזדמנות נוספת לקיים יחסים והלוואי הלוואי שבע"ה שבפעם הבאה זה יצליח!!!
  • כשראיתי את הכותרת כבר נבהלתי...
    מאמי לא צריך להיסחף...
    היום מתחיל לך חודש חדש, וב"ה תיקלטי החודש....
    תחשבי חיובי ויהיה טוב.. מוכרח להיות טוב...
    תתעודדי, לא קרה כלום

• כשכולם מסביבך בהריון וכל אחד נוגע לך בבטן ושעש לך בחילות ושמאחר לך המחזור בפעם הראשונה את מאושרת ומבינה שזה הריון ופתאום את מקבלת מחזור וכאילו עולמה נפל.אני לא יודעת מתי הביוץ שלי כי עם המקלונים זה לא עוזר ומעקב זקיקים נראה לי מוקדם מידי ל5חודשיי ניסיון.
  • בגלל זה הכי טוב לנסות להתנתק מכל האנשים שמסביב , לכל אחד יש את הזמן שלו.
    אל תחפשי תופעות ואל תטפחי תקוות ...אני יודעת שקל להגיד וקשה ליישם אבל את צריכה לקחת את עצמך בידיים למען עצמך, יתכן מאוד שהלחץ משפיע עליך.
    זה יגיע ..... גם אני לא היה לי מושג מתי הביוץ שלי ולא הצלחתי לזהות אותו
    מקלוני ביוץ אני לא אוהבת. פשוט תמשיכי לנסות בנחת ותהני מהיחסים עם בעלך
    את תראי שברגע שתירגעי הכל יהיה בסדר!

• נכון זה מבאס... ובטח ובטח שיש קרציות מסביב שדואגים להזכיר לך שאת לא בהריון עדיין....
    אבל לא הכל תלוי בנו, אין הרבה ברירות רק לקחת את זה באיזי...
    זה עניין של זמן עד שתיקלטי... תנסי להנות מהנסיונות ומהביחד עם בעלך בנתיים....
    ואני בטוחה שבקרוב זה יגיע

• תודה בנות יקרות.מה הייתי עושה בלעדיכן?????
  • אני ממש ממש מבינה אותך..

אני נמצאת במצב שקשה לי כבר לדמיין שאני כן בהריון
    מרוב שזה כ"כ הרבה פעמים לא הולך לי...

אין לתאר את האכזבה.. מותק יהיה בסדר!!! את תראי
  • אוי חמודה אני ממש מצטערת.
    אני מקווה בשבילך שחודש הבא זה יקרה לך בעזרת השם
    אל תתבאסי אני בטוחה שזה יהיה בקרוב
  • תןדה נסיכות
  • בסופ"ש היינו עם חברים שיש להם תינוק מהמם בן 7 חודשים... שיתפתי קצת את האמא בתסכול שלי והיא אמרה לי משהו שממש תפס אותי- "יהיה לך ילד, את יודעת את זה. שהוא יגיע, את לא תרצי להחליף גן אחד שלו... (מגנטיקה.. לא קינדרגארדן...)וזה ממש לא ישנה כמה ניסית לפני... התינוק הספציפי שלך מחכה לך...עם המטען הגנטי הספציפי שלו"

אז אומנם יש לי בדיקת דם מחר... וברור לי שאם היא תצא שלילית אני ממש אתבאס...(או גרוע יותר- שאני אקבל שניה אחרי שהמחט תהיה לי בוריד...) אבל יש בזה משהו נכון וקצת מעודד...
    שיהיה חודש פורה ומוצלח!
  • לא נורא ממייי.....
    חודש חדש מתחיל...בהצלחה

חני
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה