תודה לכולכן מהממות! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תודה לכולכן יפות שלי, אתן מקסימות!!!!

תודה על העידוד ועל המילים החמות! ברגע שאתאושש סופית אספר לכן הכל על חווית הלידה שלי.
    בקשר לבכי - אני מדברת עם בעלי ועם אמא שלי.
    אל "תכעסו" אבל אני מרגישה שאני באבל על החיים הקודמים שלי - זהו, גיא כאן ולא הולך לשום מקום. אני מתה עליו, והוא מהמם ואני מגוננת עליו בלי סוף, אבל צריכה להסתגל לשינוי הסטטוס. אי אפשר ללכת מתי שרוצים, לאן שרוצים...
    הבנתי מכן שאצל כולכן היה בכי, מקווה שיחלוף מהר, למרות שהיום, טפו, טפו, טפו, הכל בסדר ובלי בעלי המדהים והמהמם - לא יודעת מה הייתי עושה!!!!
    כ"כ עוזר לי!!!!

אפילו להניק אני לא מצליחה ואני שואבת לו כל 3 שעות שזה גם מתסכל...
    אני עם כל העצות שלי, בסוף לא מצליחה, כנראה הסנדלר באמת הולך יחף!
    למרות שאתמול היינו בטיפת חלב והוא כבר עלה 300 גרם מהשחרור...
6 תגובות
עמוד 1
  • מליון
    ו2 מליון
    ואת תהיי אמא נהדרת
  • זה בסדר מאמי ונורמלי את תתרגלי לשינוי.
    זה עדיין שינוי מאוד גדול ןלוקח זמן, בשביל זה אנחנו פה

• מינה מזל טוב מאמי !!!!!!!!!!!!!1

אני מחכה לסיפור לידה !!!

והחודש 1 תמיד קשה
    הכל יעבור ויחלוףףףףףףףף

תהנו ממנו תגדלו אותו בנחת ואהבה !
  • לכולם קשה בהתחלה, אף אחת לא נולדת אמא וקשה מאוד להתרגל למצב החדש הזה.
    את תיהי בסדר, הבכי ימשיך עוד קצת ובסוף יחלוף לחלוטין
    קבלי
  • בובה, בתור מישהי שילדה כמה ימים לפניך בסה"כ, את לא מבינה כמה את כותבת את מה שאני מרגישה...

אם את רוצה לדבר, רק תשלחי לי את הנייד שלך בפייס או במייל...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה