בנות מניקות - עזרה בבקשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז אתמול היינו בטיפת חלב - חיסון חודשיים והישקלות שניה

נתחיל מהחדשות הטובות - הבייבי שלי מרים את הראש וחגורת הכתפיים מצויין
    האחות אמרה שמתאים לילדים בגיל 3 חודשים

11 תגובות
עמוד 1
  • ממי את לא הרעבת
    זה קרה לי גם עם להב - עד שהבנתי שאני צריכה להגדיל לה את המנה
    והכמות שהוא אוכל היא ממש גדולה בלי עין הרע (גם 120 דרך אגב)

כל הכבוד על ההתפתחות המוטורית

• הוא פולט אחרי הנקה?
    בכל מקרה תנסי קצת לעורר אותו אם הוא נרדם לך בהנקה, לקצ ללטף את להחיים את הסנטר...
    ייתכן והוא שותה רק את ההתחלה זה מרגיע לו את הרגעב והוא נרדם אבל לא להרבה זמן.
    יש לו יציאות? חיטולים רטובים?
    הירידה באחוזורנים יכולה לקרות, זה לא כזה נורא.כל עוד הוא רגוע ויש פיפיקקי והוא עולה במשקל זה טוב.
    האחוזונים זה עניני סטטיסטיקה, אולי הקפיצה שלו בגדילה תהיה בעוד שבוע שבועיים.
    מאד חשוב לשתות הרבה בהנקה!! ולאכול כמה שיותר מסודר

[

• ליבי הוא עושה קקי קבוע פעם ביומיים, לפעמים גם כל יום
    פיפי תמיד בשפע

• ממי אם הוא יונק באקסטזה 10 דקות אז לדעתי כל השאר אחר כך זה מציצה לשם מציצה בלבד...
    אל תהפכי להיות מוצץ....
    אני היה לי את ההתלבטות הזו עם אגם ופשוט הייתי מושכת אחרי 20 דקות את הפטמה ממש ממש בעדינות ואם זה היה משתחרר בקלות הייתי מבינה שזה סתם מציצה...
    תנסי נראה לי מוגזם שתינוק בן שלושה חודשים עדיין יונק 40 דקות.....

• אצלי אוראל יונק 10-20 דק' וזה משביע אותו לפעמים לשעתיים לפעמים לשלוש
    אחרי היניקה אני מנסה לתת לו השלמה מבקבוק לפעמים הוא לא רוצנה ואז אני יודעת שהוא אכל טוב ושבע ולפעמים הוא חוטף לי את הבקבוק כאילו לא אכל שנה

כל עוד ויש עלייה זה ניראה לי בסדר הסטטיסטיקה זה רק סטטיסטיקה

• כן גם אני בדילמה הזו והתחלתי לתת סימילק כי היא ירדה באחוזוןאבל היא יונקת מלא זמן ואחכ גם עוד צורחת
    מחר יש לי טור לטיפת חלב ונראה מה יקדחו לי שם{גיל חודשים}
    ושירה איך עבר החיסון אני מאוד חוששת
  • הי מאמי- אומנם אני כבר לא מניקה, אבל הנקתי ויש לי כמה עצות בנושא...

סליחה קודם כל את לא הרעבת את הילד שלך תפשיקי לדבר שטויות לפני שאני מגיעה לרחובות ומראה לך מזה!

דבר שני זה שהוא עלה מעט מהחודש הקודם זה לא אומר כלום- זה מה שהוא היה צריך כנראה. תמיד חברה שלי הייתה אומרת לי "היא עולה? אז הכלח בסדר!כל עוד לא יורדים" תמרי בחודש הראשון עלתה יותר מק"ג אם אטני לא טועה 1.200 ובחודש השני עלתה פתאום רק חצי ק"ג- מאוד התאכזבתי... אבל עם הזמן הבנתי שהכל מתאזן בסוף.

הגרף שיש בטיפת חלב מתאיםן לתינוקות שניזונים מתמ"ל ולא מחלב אם - וידוע שתינוקות יונקים עולים פחות מהר במשקל.

אני באופן אישי הייתי מניקה כל שעתיים גג שעתיים וחצי ותמרי היתה מתנחלת לי על הציצי- לא הפריע לי- ככה הייתי בטוחה שהיא אכלה טוב. לקראת גיל 3 חודשים היא כבר היתה יונקת הרבה פחות זמן ועלתה סבבה במשקל. ואז גם לי נמאס והפסקתי להניק...

• יו בנות איזה מרגיעות אתן

• זו עלייה של 650 וזה בהחלט בטווח הנורמה- אומנם בקו התחתון שלו.. אבל הכל עוד יכול להשתנות....

את אמא מדהימה... ושכחתי להגיד- כל הכבוד לנהוראי על ההרמת ראש

• יכול להיות שזו קפיצת גדילה??
    תינוק שיונק את פשוט שומעת קולות של בליעה ועבודה מסיבית יותר של הפה והלסת
    מקסימום עם את רואה שכל שעה וחצי הוא דורש לאכול תוסיפי לו מטרנה או סימילק.
    לפעמים אני מרגישה שתאיר רוצה לינוק עוד ואני מתרוקנת אז אני מוסיפה לה באותה ארוחה עוד 60cc אגב תינוק מעל 4 קילו צריך לקבל 180cc לפי מה שרשום על האריזה
    בכל אופן על תקחי ללב בובה את אמא נהדרת שלא תחשבי אחרת בכלל

• א. לא הרעבת אותו! הוא עלה במשקל!!! ולא רע בכלל
    ב. אני ממש לא מסכימה עם האחות!!! היא הייתה צריכה להמליץ לך שתניקי אותו יותר פעמים ביום אם כבר ולא כמות יותר גדולה של תמ"ל!!! זה פשוט מתכון בטוח לדפוק לך את ההנקה!
    ג. בכי ב5 דקות הראשונות של הנקה זה בגלל שיש לו כבר העדפה לבקבוק ! עד שיש לו שיחרור החלב הוא חייב להתאמץ ומי שרגיל לא להתאמץ בבקבוק יתעצבן על הזרם החלש בהתחלה.
    ד.את יכולה לנתק אותו אם זה מפריע ברגע שהוא מפסיק את היניקה הנמרצת.
    ה.החלב שלך בהחלט משביע אותו ,אבל זה לא כמו בקבוק ותמ"ל !!! חלב אם מתעכל הרבה יותר טוב ומהר! למזלינו . ולכן תינוק יונק יהיה רעב יותר מהר. אז פשוט תניקי אותו כמה שיותר . אין צורך להגיע להנקה לא יעילה של 50 דקות ! תניקי פשוט יותר פעמים !
    ו.לגבי שאיבה היא ממש לא אינדיקציה לכמות שיש לך ! אין טעם בכלל!
    בקיצר תבדקי את הגרף הזה שמתאים ליונקים ולפי הגרף הזה הוא ממש לא ירד באחוזון
    http://www.who.int/childgrowth/standards/cht_wfa_boys_z_0_6.pdf

מאיה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה