חזרתי מהבייבילנד.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ואני ממש מאוכזבת
    מהעגלה שלי!!!! מה זה היא כמעט התקפלה לי תחת מפל השקיות...איזה כייף
    אני אוהבת בחינם ובמתנה.
    היה כייף..תגיעו הם הרבה כוחות...כי אין שם איפה לנשום...הרבה עמדות של מגנטים ותמונות ופאזל עם התמונה של הבייבי או שלכם בהיחד.
    חיתולים, מרככי כביסה, דוגמיות של קרמים ומה לא..אני עדיין לא יודעת כל מה שקיבלתי כי האמת שלא פתחתי עדיין שקיות.
    תהנו מהמפגש ותהנו מהתערוכה...ממש כייף השנה.

דברו איתי בפייסבוק

11 תגובות
עמוד 1
  • אין ספק
    שמעתי רק דברים טובים!

מחר אנחנו נוסעים עם חברים
    מחכה לזה כבר

• וואי איזה יופי!!! אוף אני חייבת לשכנע את בעלי שנלךךךךךךךך מעצבן אחד.
    שמחה שנהנת! כשתוכלי תפרטי בבקשה מה קיבלת ומה יש שם לקנות :)

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• מהההההההה עושים שם מגנטים ופזלים ??
    ואם אני רוצה של להב ונועם ביחד? איזה באסה לא נראה לי שאני אקח איתי את להב :-(
    טוב אני בדכאון עכשיו

• בטח אפשר של שניהם ביחד...אבל בעמדה של הפזלים והמגנטים הצילום הוא בעמידה...אז תצטרכי גם להיכנס לתמונה.. חוץ מזה אם תבקשי יפה יעשו לך לשתי הבנות בנפרד...הרי זה בכל זאת הפרסום שלהם.
    מקבלים גם בקבוק של ווניש קליה להסרת כתמים מהבגדים בגודל מלא כמעט.
    מלא מלא מלא מלאאאאאא הנחות על מטרנות ופמפרס וכל מיני קרמים עם תוקף בין לחודש ועד חצי שנה.
    בהאגיס יש כמובן גם צילום אבל אני לאהצטלמתי שם כי ממש המון זמן לחכות..
    קיבלתי חבילה של 2 חיתולים בגודל שצריך של האגיס האורגני וחבילה מוקטנת של מגבונים אלואוורה.
    בפמפרס עמדת צילום תמונה שמוכנסת במסגרת קרטון של כוכב, חבילה של 2 חיתולים בגודל הנבחר, וקופון עם הנחה 10 שח.
    החטלה של פמפרס והאגיס בחינם בלי הגבלה..אבל אי אפשר לקחת הביתה.
    חולצה עם כיתוב חמוד (לקחתי את "עדיין גרה עם ההורים") לבחירה..יש 3 בנים ו3 בנות.זה בעמדה של המזון החדש בארץ.
    דוגמיות של סימילאק ומטרה חילקה קופסה 400 גרם בכניסה.
    מחזיק מוצץ וממד גובה (51-180 סמ) בעוד עמדה.
    מי שחברה במועדון אמא קיבלה צילונים לרכב ועוד כמה דברים קטנים.
    עמדה של מדבקות שם.
    באוונט ניראה לי מקבלים שקית רב פעמית כמו בסופרים.. והנחה לקניית בקבוק חדש..הורוד /תכלת.
    קיצר באמת לא זוכרת כבר הכל.. ניראה לי לא רע בכל זאת?:)
    מגנטים קיבלתי 2, תמונה אחת מפמפרס ועוד פזל עם אהובת ליבי..אבל אפשר היה הרבה יותר אם יש סבלנות לתורות.
    אני לא לקחתי כמה וכמה דברים כי לחברה שהייתה איתי היה תור לרופא ובגלל שהיא לא אמא והמתנות היו בשבילי (כן נכון..קיבלתי הרבה בדאבל) לא היה לה הרבה סבלנות..אבל סך הכל יצאתי מרוצה.
    מקווה מאוד מאוד שביום חמישי לא יבואו בבוקר הרבה אנשים כי אולי היום זה בגלל כל ההתרגשות כולם הגיעו.

דברו איתי בפייסבוק

• ו-א-ו-ו-ו
    את לא אמיתיתתתתתתת
    כמה מתנות
    הקימו את הבייבילנד במיוחד בשבילי

• חובה...!:)
    אפילו התאפרתי מה שאני לא עושה ביום יום.
    אוולין יפה טיבעי אז היא באה איך שהיא:)
    שירה זה אפילו לא הכל...פשוט סידרתי כבר הכל ואני לא זוכרת את כל מה שיש שם..
    חילקו גם בקבוק של ניוק למשל..אבל היה כזה תור שלא רציתי בכלל לעמוד שם.

דברו איתי בפייסבוק

• אלה איך זה שלא ראיתי אותך היום את ראית אותי
    אושר 04/02/2008
    אמילי 11/06/2009
    אביב 02/07/2010
    http://s4.rimg.info/
  • ראיתי אותך ליד העמדה של המדבקות שמות.

דברו איתי בפייסבוק

• כדאי להביא את הבנות שלי? ( חמש וחצי, ארבע וחצי ושנה ושמונה) יש לילדים מה לעשות שם? הפעלות או משהו?
    ilypie.com]
  • ועוד שאלה, אם אני מגיעה עם בעלי זה אומר שאני צריכה לקנות שני כרטיסים? או שזה 35 ש"ח כרטיס זוגי?

ilypie.com]
  • עם לייףסטייל אפשר לקנות כרטיס זוגי ב 35.
    אם לא אז 35 כל כרטיס.
    לילדים קטנים יותר יש בריכות כדורים, יש גלגל ענק לא גדול של איזה 6 מקומות, ויש לידו מתחת של הצגות והפעות. לדעתי ילדים בגיל 5 גם יכולים להינות.

דברו איתי בפייסבוק

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה