בטח אפשר של שניהם ביחד...אבל בעמדה של הפזלים והמגנטים הצילום הוא בעמידה...אז תצטרכי גם להיכנס לתמונה.. חוץ מזה אם תבקשי יפה יעשו לך לשתי הבנות בנפרד...הרי זה בכל זאת הפרסום שלהם.
מקבלים גם בקבוק של ווניש קליה להסרת כתמים מהבגדים בגודל מלא כמעט.
מלא מלא מלא מלאאאאאא הנחות על מטרנות ופמפרס וכל מיני קרמים עם תוקף בין לחודש ועד חצי שנה.
בהאגיס יש כמובן גם צילום אבל אני לאהצטלמתי שם כי ממש המון זמן לחכות..
קיבלתי חבילה של 2 חיתולים בגודל שצריך של האגיס האורגני וחבילה מוקטנת של מגבונים אלואוורה.
בפמפרס עמדת צילום תמונה שמוכנסת במסגרת קרטון של כוכב, חבילה של 2 חיתולים בגודל הנבחר, וקופון עם הנחה 10 שח.
החטלה של פמפרס והאגיס בחינם בלי הגבלה..אבל אי אפשר לקחת הביתה.
חולצה עם כיתוב חמוד (לקחתי את "עדיין גרה עם ההורים") לבחירה..יש 3 בנים ו3 בנות.זה בעמדה של המזון החדש בארץ.
דוגמיות של סימילאק ומטרה חילקה קופסה 400 גרם בכניסה.
מחזיק מוצץ וממד גובה (51-180 סמ) בעוד עמדה.
מי שחברה במועדון אמא קיבלה צילונים לרכב ועוד כמה דברים קטנים.
עמדה של מדבקות שם.
באוונט ניראה לי מקבלים שקית רב פעמית כמו בסופרים.. והנחה לקניית בקבוק חדש..הורוד /תכלת.
קיצר באמת לא זוכרת כבר הכל.. ניראה לי לא רע בכל זאת?:)
מגנטים קיבלתי 2, תמונה אחת מפמפרס ועוד פזל עם אהובת ליבי..אבל אפשר היה הרבה יותר אם יש סבלנות לתורות.
אני לא לקחתי כמה וכמה דברים כי לחברה שהייתה איתי היה תור לרופא ובגלל שהיא לא אמא והמתנות היו בשבילי (כן נכון..קיבלתי הרבה בדאבל) לא היה לה הרבה סבלנות..אבל סך הכל יצאתי מרוצה.
מקווה מאוד מאוד שביום חמישי לא יבואו בבוקר הרבה אנשים כי אולי היום זה בגלל כל ההתרגשות כולם הגיעו.
דברו איתי בפייסבוק