היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מזל שיש בעל מתחום הרפואה, אז אני עושה אינהלציה, מי מלח ושואבת נזלת.
מסכנה שלי, כמה לא נעים לה...
אבל אני גאה בעצמי שאני לא נכנסת ללחץ...
18 תגובות
עמוד 1
יהיה בסדר מאמי גם שלי התחיל צינון בגיל שבועיים
כל הכבוד לך שאת לא בלחץ
זה לא פשוט !!!
אני תמיד בהיסטריה על כל דבר קטן אז צריך ללמוד להיות מאופקות
תרגישו טוב מותק!
רפואה שלמה!!!!!!!!!!!!!!
שתרגיש טוב הבובה שלך
יפה, שומרים על קור רוח עושים את מה שצריך לעשות שתרגיש טוב הבובה שלך!
אגב מה זה שואבת נזלת?
יש כל מיני סוגים- יש כזה שנראה כמו חוקן קטן, שלוחצים ואז הוא מוציא אויר, מכניסים לאף של הילד, ואז הוא מכניס אויר פנימה וככה שואב את הנזלת.
לי יש 2 צינוריות כאלה- אחד מכניסים לפה שלי, אחד בכניסה לנחיר של התינוק, ואז את עושה פעולת שאיבה (כמו קשית) וזה שואב את הנזלת, כמובן ששתי הצינוריות לא מחוברות..
אוי מייגאד אם זה היה מחובר חחח איזה מצחיק זה היה...
מאיפה משיגים כזה? כי גם הדס מחרחרת כמו חזיר כזה ולפעמים היא מעיפה את המוצץ כי קשה לה לנשום מהאף אבל אני לא רואה נזלת נוזלית אצל אמילי זה נוזלי?
כן, נוזלי שקוף.. וגם אני לא רואה, עד שלא מוציאים.. זה לא ממש נעים להם כידוע לך..
וקונים בסופר פארם...
שימיה לה טיפות של חלב אם באף!!! זה מייבש את הנזלת ועוזר לנשום. הם שונאים את זה אבל זה עוזר. [
ליבי, את בטוחה??????? זה לא יגרום לה להיחנק?
הפתרונות שרשמת מעולים!!! זה ממש יעזור לה אינהלציה ומי מלחבמיוחד!!
רק בריאות נסיכה
רפואה שלמה וכל הכבוד אני היתי מאבדת את השפיות..................
בכנות אני חושבת שאתם מהר מדי מגיעים למסקנה שהם מצוננים תינוק אחרי לידה מלא במי שפיר, זה נותן אותו אפקט של קירור - אפצ'י, אף סתום, חרחורים - אבל זה לא מצונן!!!
אדים בחדר יכול להיות פתרון נחמד, לא הייתי עושה מעבר לזה
אוי מסכנונה,
שתרגייש טוב
כשהילדודים שלי היו מצוננים היתי מטפטפת קצת טיפות חלב אם, הם לא נחנקים, זה עובר לאיזור הגרון ואז הם בולעים את החלב. מייבש (גם על פצעים היתי שמה חלב אם - מייבש אותם). האמת מה שסיון אמרה יכול להיות הגיוני. בכל מקרה תנסי להגביע לה קצת את המזרון שהאיזור של הראש יהיה יותר גבוהה - באלכסון [