-
אין יקר מאוד לכן גם אני לא רכשתי פליימוביל
מעצבן מאוד
נשמע שטותי אבל קניתי להם השבוע 100 קוביות מעץ
והם נהנים מאוד הוספתי לזה חיות וחיילים לפתח תדמיון
-
בהחלט יקר.
כמה עלה לך הקוביות?
יש לנו אבל יותם כל כך אוהב שבא לי לקנות לו עוד. אבל מזה יקרים הקוביות מעץ.
-
נכון מאוד..
-
חיפשתי להגדיל להם את הדופלו. כשהם משחקים יחד לא מספיקה להם כמות החלקים. ואז ראיתי לגו... והתחלתי לחשוב אולי לקנות לגו.
אם אני אבנה על חמותי כנראה לא יהיו לנו משחקים. וההורים שלי קונים אבל הם עוזרים לנו כ"כ הרבה אין לי לב עוד לבקש מהם כאלה דברים
-
משחקים עסק יקר בטירוף....
-
מאוד יקר, בפיראט האדום יש 40% הנחה על הפליימוביל - וזה עדיין נורא נורא יקר.
אם יש לך מישהו שנוסע לארה"ב ואתם מספיק קרובים - תבקשי שירכשו לך, זה הרבה יותר זול, גם הלגו וגם הפלימוביל.
את הפלימוביל הראשון קנינו בפאריז, היה במבצע שווה, ואח"כ הוספתי עוד כמה דמויות יחידות בארץ.
-
אחותי טסה לתאילנד
-
הקוביות עלו לי 60 שקל חיקוי מסין ויש יותר יקר ב100
והם מעץ אז להשבר נראה לי שהם לא
קניתי בחדרה להיט בראש יש להם סניפים
אבל נראה לי יש בעוד חנויות
[center]
-
חדרה? מאיפה את? להיט בראש זה מאחורי הקניון שם.
כמה עולה שם לגו? ופליימוביל?
בטח גם יקר
-
חופשי יקר
-
אני מנסה תמיד לחפש מציאות ב- ebay.
זה זול משמעותית מאשר בארץ.
אם יש לך מישהו שגר בחו"ל - ארה"ב למשל, תשלחי אליו ושיביא לך בהזדמנות...
אני כעיקרון לא קונה בארץ - רק מבקשת מדודים ומסבים וסבתות לימי הולדת...
"..ילדיכם אינם ילדיכם
כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
באים הנה דרככם, אך לא מכם.
חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
כי לא לכם הגיגיהם..."
מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
-
מעניין... ההורים שלי חזרו היום מארה"ב ואפילו לא עלה בדעתי לבקש מהם פליימוביל... בגלל שאני לא חושבת שהם צריכים את זה.....
גם לנו יש קוביות עץ שביקשתי מחמתי ליום הולדת שנתיים של אופק דין והם משחקים בזה מלאאאאא - פעם רק קוביות, פעם עם חיות, פעם עם דרדסים. הגיוון הוא עצום
האמת, שמעבר לימי הולדת שלהם אני לא קונה להם עוד משחקים. אני לא חושבת שהבית צריך להיות מלא בצעצועים ומשחקים שבסוף אף אחד לא נוגע בהם ומצטערים על הכסף. בנוסף, אני מקבלת מאחותי משחקים שכבר קטנים על הילדים שלה, אז זה גם מגוון להם את המלאי.
אני חושבת שמה שהילדים שלי הכי מנצלים זה את הספריה. הם יכולים לשבת מלא זמן עם ספרים. לפעמים הם קוראים יחד, לפעמים כל אחד בוחר לו כמה...
ומכיוון ואין לנו כבלים, הזמן בבית הוא כמעט נטו משחק והם תמיד מוצאים מה לעשות (במיוחד אופק דין, רום אופיר קצת שונה באופי ויכולה יותר להידבק
-
קוביות גם לנו יש - זה מעולה!!! הן משחקות עם זה מלא.
יש לכם מגה בלוקס? אחלה לגו - גם עם זה אנחנו משחקים מלא.
הפיראט האדום כבר לא כזה זול כמו שהיה....אצלנו יש קליבר - אחלה מחירים. גם בכפר השעשועים יש מבצעים טובים
-
לא גרה בחדרה
-
צ' אני מתפלאה עלייך