הבנתי מה הבעיה :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוקי, עשיתי עכשיו ניסוי הנקה
    עזבו ניסוי - פרוייקט

12 תגובות
עמוד 1
  • עם איך שאת מספרת ככה היה לי 4 חודשים.. 5 דקות היא אכלה לי ציצי...מקסימום 15 דקות.
    אחרי זה התחיל להיעלם ובגיל חצי שנה הפסקתי גם את הנקות הבוקר..שזה החלב היחיד שנשאר לי במשך היום...זאת אומרת גם הוא נגמר בגיל חצי שנה.
    אני רציתי להפסיק בגיל חצי שנה.. אבל אם לא תמיד אפשר לנסות עוד מגבירים..אם זה חשוב לך.

דברו איתי בפייסבוק

• שירה ממי מה זה תמיסות להגברת חלב????????????
    בדקת שאין בזה הורמונים?
    זה לא מסוכן?
    {פעם ראשונה שאני שומעת על זה}
  • תות ..זה חילבה טיבעי.. הכל זה דברים טיבעיים שסבתאות ואמאהות שלנו היו מגבירות איתו חלב..פשוט במקום ללעוס צמח הפכו את זה לטבליה וריכזו את המרכיבים.

דברו איתי בפייסבוק

• חילבה (של תימנים) כבר אמרתי לא??? זה טבעי לגמרי מלא מינראלים ממריץ את יצור החלב מוסיף ויטמינים...קיצור אין פלא שתימנים חיים הרבה...

מאמי אין על זה באחריות

• תות בננה - זה מיוחד והומופאטי להנקה
    תוסף ת**** מגיב חלב ... זאת כמוסה של שומר אניס וכאלה

לילוש האמת שאני מכורה לחילבה חחחחח אני אוכלת כל שבת

אבל אני חושבת שההתדלדלות בחלב היא רק בגלל שלא הנקתי הרבה היומיים
    לימודים

• שירה את חייבת לאכול שקדים לשתות
    ולאכוווול לא לעשות דיאטה או משהוא דומה
    לאכול דברים בעלי ערך קלורי גבוהה שהחלב יהיה שומני
    ולא כמו מים

• את חושבת שבגלל יומיים אז החלב מתדלל?
    לא נראה לי

גם לי היתה תקופה כזו שהציצים שלי נראו ריקים ושלחצתי לא היה יוצא כלום
    מאז שהתחלתי לשאוב- הציצים שלי מתמלאים יפה יפה מלא כל 3-4 שעות

תנסי לשאוב ולראות
    אבל לא מיד אחרי הנקה
    מן הסתם שיצא קצת.

• שירה, אם את רוצה שיהיה לך הרבה חלב את צריכה להניק כמה שיותר. לתת צד אחד עד שנגמר, ואז צד שני עד שנגמר, ואז עוד כמה דקות מכל צד - כדי לגרות יצור חלב. לא למהר לתת תמ"ל לפני שמיצית את כל החלב שיש לך לארוחה הנוכחית. וכמה שפחות לשאוב במקום להניק כי זה פחות מגרה יצור חלב.
    בהצלחה!

• אמאללההה אותו הדבר קרה לי היום!!!!!
    אני מתחילה לשלב.... הבעיה שהקטנה שלי לא סובלת מטרנה אקסטרה
    קייר...
    אאוווףףףףף
  • טוב במקום לשלב /להלחץ/ לשאוב וכו' שבי עם הילד ופשוט תזמי קפיצת גדילה. תניקי כל הזמן למשך 24 שעות בדוק זה מגביר לך את הכמות!!!! ותפסיקי עם הבקבוק אחרי ההנקה רוב הפעמים הוא יקח עוד כי פשוט זה נשפך לו לפה הוא לא צריך להתאמץ בכלל .
    בקיצר במקום לוותר על הנקה (בהנחה שזו לא המטרה שלכן לסיים להניק) תוותרו על בקבוקים ותניקו יותר!!!
  • מאיה, כל כמה זמן להניק בשביל שהחלב יוגבר?

• לפחות כל שעתיים! אני הייתי אפילו מחמירה והולכת על כל שעה וחצי כל עוד הוא מסכים לקחת ציצי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה