היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אבל אחרי שראיתי את הבוגאבו דונקי התחלתי קצת להתלבט אשמח לחוות דעתכן בעניין
"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
19 תגובות
עמוד 1
השנייה מעלפת ויפה יותר.
הראשונה גם יפה מאד וגם ניראה לי יותר תתאים לכם ויותר נוח..מאשר שתי עגלות..מה תעשי אם תצאי לבד שהם יותר יגדלו?
לילוש בעלי הזמין כבר הזמין מחברים מיוחדים בין שני העגלות שאצא לבד אוכל לחבר אותן
אז פצצה העגלה פשוט הורסת את בריאות..מה המחיר שלה ושל השנייה?
הראשונה 7900 והשנייה או 3600 או 3200 לא זוכרת כמה ראיתי אותה
7900 לחתיכה אחת או לשניהם???
ווואו זאת הוצאה גדולה לא עדיף ללכת על הזולה יותר...?
לילוש שיש תאומים מחלקים את זה לשניים זה כאילו 4000 אלף שקל עגלה לכל אחד זה נשמע יותר טוב נכון?
האמת כן הם עפו יתר מידי אבל יש לי אובססיה מטורפת אבל מטורפת לעגלות מוכנה להשקיע גם 10000
מאמי אם את מתכוונת לקנות עוד עגלה לתינוקי הבא..אז הייתי אומרת 2 בוגבואים. אם את מתכוונת להשתמש בדונקי למקרה שיהיה לך רק ילד 1 בהריון הבא אז הייתי מעדיפה את הדונקי..האמת הסלסלה הזאת ממש הפנטה אותי מזמן.. ובכיף היית קונה איזה דונקי כזה:)
אלה את לא חברה את :) מה את רצינית מי יקנה עגלה לילד הבא עד הילד הבא יהיו בטח עגלות חשמליות
לא הבנתי, למה 2 עגלות? למה לא עגלת תאומים...לא חסרות כאלו...?
אם יש אופציה לחבר את שתיי העגלות כשתצטרכו אז נראה לי שעדיף
כן..אורלוש...ברור הרי שתקנו 2 בוגבו..פשוט דונקי ממש קורצת לי עוד מהטרום השקה שלה בחול :) רק בשביל העגלה הזאת שווה 4 ילדים...תיאומים פעם הבאה ואחריהם עוד 1...כדי להראות כמה העגלה תכליתית:)
העגלת תאומים הטריפה לי את החושיייייייייייייייייייים
הי לי יש את הבוגבו {דגם קרמליון}ואין על העגלה הזו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ממולץ מכל ה רק שהיא קצת כבדה אבל שווה כל שקל אני בדעה לקנות הכי טוב ויפה מה לא עןשים בשביל הנסיכים?
אני ממש אהבתי את הראשונה!!
אהבתי יותר את הדונקי, השניה גם מהממת, יש אותה לחברה שלי והיא מרוצה מאוד. לנו יש את הדגם הקודם (בוגבו קמיליון) ואני לא מחליפה את העגלה הזו בשום עגלה אחרת!
וואו, העגלת תאומים מטריפה! אבל יש לך כבר עגלת תאומים, לא?! אז אם כבר לקנות אז עגלת יחיד.