בהמשך לשאלה על הפוסטינור ששאלתי.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני כמה ימים.
    מה הסבירות שאני בהריון שוב?! חס וחלילה חס וחלילה חססססססס וחלילה טפו טפו טפו!!!!
    קחו בחשבון - אני לוקחת גלולות! טיפה לפני שהתחלתי איתן לקחתי פוסטינור אחד וקיבלתי דימום של כמה ימים.. אחרי שהתחלתי עם הגלולות לקחתי עוד אחד האמת שאני לא בטוחה שהיה בו צורך אבל מה לעשות פחדתי! ואז לא קיבלתי דימום..
    קיצורר.. מה הסבירות לדעתכן?? ומתי כדאי לי לבדוק את העניין תוך כמה זמן?
    מאז הפוסטינור הראשון עברו כמעט 3 שבועות.. מאז השני עברו 4 ימים.. ויש לי בחילות מטורפות!! לא יודעת זה עשוי להיות נפשי או בגלל שאני לא ממש אוכלת בזמן האחרון..
    בתקווה עצומה שזה המצב ולא הריון

13 תגובות
עמוד 1
  • תמיד יש סיכוי, אמנם הוא קטן אבל יש.
    הבחילות יכולות להיות מההורמונים (פוסטינור, אחרי לידה, הגלולות וכו וכו וכו)
    תמתיני שבוע אם לא עובר תעשי בדיקה.
    [

• אוווףףףף אמממאלל'הההה...

• אל תילחצי נשמה..
    רוב הסיכויים שזה בגלל הגלולות.

[

• יכול להיות שזה בגלל כמות הפוסטינורים ששתית.
    אבל לחברה שלי יש ילדת פוסטינור.. אז הכל יכול לקראות.

דברו איתי בפייסבוק

• פוסטינור היא תרופה כמו כל התרופות ולכן גם לה יש תופעות לוואי ויכול להיות שהבחילות שלך הם תופעת לוואי לפוסטינור (במיוחד שלקחת כמה)!

בכל מקרה הייתי ממליצה להתחיל לאכול טוב, לשתות הרבה ולהיבדק ע"י רופא.

תחזיקי מעמד ותרגידי טוב
  • איך הספקתתתתתתתתתתתת?
    את אמורה להיות במשכב לידה!!!
    ועוד יש את הדימומים
    ולא לוקחים גלולות ישר אחרי הלידה...

• סליחה אבל אני עם נטלי הייתי בשוק בהודעה הקודמת ואני בשוק עכשיו
    איך הספקת לקיים יחסים לפני 3 שבועות? היית שבועיים אחרי לידה
    ואיך כבר קיבלת גלולות אם עוד לא התחיל לך מחזור
    מצטערת אבל תבדקי את הרופא שלך אם הוא אישר לך את כל זה
    ובמיוחד לקיים יחסים כשהגוף שלך הרחם שלך עוד לא חזר לתקינותו בטח ובטח שבועיים אחרי לידה

חוץ מזה רק אני עם דימומים חודש אחרי לידה ואז שבוע הפסקה ומאז שוב מחזור? מה קורה לגוף שלי קיבינימט?

• סיווני משהו לא נשמע לי הגיוני בדימומים שלך - תעשי טובה לכי לרופא....
    [

• היה לי דימום של אחרי לידה בערך שבוע ואז הפסיק.
    אח"כ היו לי קצת כאבים - הלכתי לרופא ושם הוא נתתן לי גלולות ואמר לי מתי להתחיל איתן (גם אם לא קיבלתי עדיין מחזור)..
    נקווה שלא עשה לי בלאגן.
    תודה לכולן :)

• לדעתי הוא כן עשה לך בלגן
    אצלי הריון שני - 2 רופאים שונים - ושניהם נתנו לי הוראה חד משמעית לחכות למחזור ראשון

• אם את מניקה ואת לוקחת את הגלולות של ההנקה יש סבירות שלא יהיה לך מחזור

• אני עם איפי אם את מניקה את לא צריכה לחכות למחזור כי סביר להניח שלא יהיה לך אם את מניקה מתחיל מיד את הגלולות
    את מניקה מלא?

]
    ]
  • אז עכשיו אני עוד יותר מבולבלת.. כי אני לא מניקה הוא אוכל סימילאק

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה