היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי יקירות שלי! המון זמן לא הייתי איתכן. כן נעלמתי. רובכן זוכרות שעברה עלי תקופה קשה. ב"ה אני חיה עם מה שעבר עלי בשלום... בתוך כל הרע אירע דבר טוב ונפלא... נכנסתי להריון ישתבח שמו לעד! לשמחתי הרבה ולתדהמתו של בעלי... שבסוף למד לקבל את המצב החדש ולשמוח בו. יש משהו שקצת מציק/ פוגע בי בהתנהגות של אנשים בסביבה שלי. אתן יודעות שיש לי 2 נסיכות וב"ה תודה לאל יש לי עוד נסיכה. התגובות הפרימיטיביות של אנשים פשוט זיעזעו אותי. כמו מסכן בעלך... ואי ואי איך נפל בעלך.... אבו אל בנת... אל תהיו עצובים ואל תתייאשו... ויש כאלו שפורצים בצחוק מזלזל כאילו סיפרתי איזו בדיחה מצחיקה.... כל מי שרואה שאני בהריון אומר נו הפעם זה בן???? ואני בהתנצלות עונה... לא.... עוד בת.... כאילו מה???? מה לא בסדר???? אני שמחה אני מאושרת. לא מעניין אותי מין העובר העיקר שיהיה בריא ושלם... מה שבא ברוך הבא העיקר הבריאות.... הגעתי למצב שאני לא מספרת לאנשים שאני בהריון בגלל התגובות הפוגעות שלהן.... אז בנות.... אני בהריון חודש חמישי עם עוד נסיכה מהממת בבטן! אני שמחה ומאושרת וכל מי שלא טוב לא שיתמודד עם זה ויקפוץ לי......
שתהיה בריאה הכי חשוב. לגבי היופי אחיות שלה או את בשני במקרים אני אהיה שבעת רצון. קרן אני אוהבת אותך מגל הלב!!! את מדהימה בעיני! אלוהים לא שוכח אף אחת ובמיוחד נשמות טהורות כמוך!!!
אלינורי יקירתי , כבר אמרתי לך בעבר ,גם לי בכל אחד ואחד מההריונות כאילו "ניחמו" אותי שיש לי בנות ,אז אני יכולה לומר לך בפה מלא ,אין על בנות ואני מאושרת על שלושתן ,העיקר הבריאות !!!!! {}{}{}{}{}{}{}{}
המון מזל טוב
בשעה טובה בחיים לא הייתי חושבת להגיד דבר כזה על בנות!בנות זה כיף!!!!!!!!!! אני שמחה בשבילך ובע"ה הריון תקין
אני בערך מרגישה כמוך! כי לי יש בן שלישי
תודה מקסימות שלי! באמת אתן מעודדות אותי! שחר המלך התגובה של אנשים לשלושה בנים היא תמיד מפרגנת.... בנים זה טוב. בנות זה בסדר... יש כאלו שכמה שיותר בנים הרי זה משובח. ושיש בנות אםילו לא מספרים על כך... נו מה לעשות טיפשות של אנשים....
אלינורי יקרה, שימחת אותי מאוד, למרות שלא יוצא לנו לדבר אני תמיד חושבת עליך!
שריתוש יפה שלי! אמא יפיפיה כמוך חייבת שלושה שומרי ראש צמודים.... אוהבת אותך! רותי... לא ענית לי... את מירושלים???
מוכר ביותר!!!!!
איזה תגובות מפגרות יש מסביבי וזאת בת שניה.
האמת בא לי להיכנס להיריון פעם נוספת עם בת!!!!!!!!!
כי אין כמו בנות!!!!!!
ושכולם %^&%*&%)&^%3468589!!!!!!!
מה??? בדיוק היום אמרתי לבעלי שאם עדיף 3 בנים או 3 שנות עדיף 3 בנות! את מעדיפה 3 כלות?? 3 חיילים?? בחייך
חחחחח. אצלי כל החברות שהן אימהות לבנים הן מקור להערצה והערכה. במיוחד מצד החמים שלהם... כן.... נו מה לעשות. מבחינתם מי שבהריון עם בת מצידם שתישאר בבטן... וזה ציטוט....
שחר המלך- אל תזכירי לי את זה אפילו! 3 בנים בצבא!!! 3 כלות !!!
סתם הכל בצחוק
ואי ואי ואי על הכלות חחחחחח
וואו, אלינור!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה מזל טוב ענקקקקקקקקקקקקק מגיע לך!!!!!!!!!! איזו בשורה משמחת!!!!!! איזה יופיייייייייי!!!!!!!!!!!!!! אני ממש ממש מממשששששששששששש מאושרת באושרך על ההריון החדש!!!!!!!!
ולכל צרי העין ומאותגרי השכל זה מה שתגידי:
בנות זה הכי, אחותי!
בתוספת חיוך קטן, אבל כזה:
חמים זה עם שלעולם לא נבין. יותר מאשר שלא נבין חמות. אז למה בכלל להתיחס למה שיש להם להגיד?
קודם כל שיהיה בשעה טובה ובהצלחה והמשך קל ותקין
שרון תודה רבה!!! הנה עכשיו פגשתי עוד 2 חברות ושוב פעם אותה תגובה ואי עליך עוד בת... מה את לא יודעת לעשות בנים??? פוסטמות...
מזל טוב, כיף לקרוא את ההודעה ואותי מעצבן שאומרים לי "אין כמו בנות" אני תמיד אומרת "אין כמו הילדים שלי" שמחה מאוד בשבילך