-
לגבי התור - אם המוקד יאפשר לך ואין חוקים מיוחדים לדברים האלה בטח שאת יכולה לקבוע כבר עכשיו וככה באמת לבחור את השעות הנוחות לך. אני עשיתי פרטי ולכן אני לא יודעת לגבי מוקדים של קופת חולים.
לגבי כמות הביקורים אצל הרופא - אז אני באה לרופא פעם בחודש באופן קבוע (על הדרך גם עושה אצל האחיות בדיקות לחץ דם ושתן). וככה יצא שכמעט אחרי כל בדיקה ביקרתי אצל הרופא (למשל אחרי שעשיתי את כל בדיקות הדם הראשונות, אחר כך אחרי שעשיתי את השיפות ובידקת הדם שאחריה וכו).
בהצלחה והמשך קל וכיפי
-
לגבי התור את יכולה לקבוע תור
אני קבעתי שקיפות וסקירה ראשונה ביחד (אני בכללית אבל לא ראה לי שזה משנה )
אני הייתי הולכת לרופא פעם בחודש עד חודש שמיני
מחודש שמיני התחלתי ללכת כל שבועיים
-
אפשר לקבוע תור לסקירה. זה רעיון מעולה - גם אני קבעתי ישר לשקיפות ולסקירה כי הרופא מאד מבוקש ולא היו לו תורים נורמאליים.
ביקור רופא פעם בחודש בערך, לרוב אני היתי עושה אחרי ביקורת אחיות שגם אותה עושים פעם בחודש
[
-
אני רואה שכולכן הלכתן פעם בחודש לרופא, האם זה לא סביר להגיע אחרי חודשיים?
לגבי בדיקות דם , לחץ דם ושתן ....צריך לעשות כל חודש ?
-
הלן בהתחלה היתי הולכת פעם בחודש וחצי לרופא.
[
-
לא מאמי בדיקות שתן ודם לא עושים כל חודש
אני זוכרת שעשיתי בתחילת ההריון
ובחודש שישי
בסוף חודש שמיני
-
גם אני במכבי, ובמכבי מגיעם לרופא כל חמישה שבועות אחרי מעקב הריון אצל האחות, את פשוט קובעת לך במוקד תור לרופא ובאותו יום (מומלץ) גם מעקב הריון בתחנת האחיות שבמרפאה. והמלצה קטנה: תקבעי תמיד את תורי האולטרסאונד לגדילת עובר או כל דבר אחר בתוך השבוע לפני שאת הולכת לרופא, כך הבדיקה עדכנית ואת חוסכת זמן.... (במידה ואפשרי), ולגבי חודש שמיני: הרופא צריך להודיע לך שמשבוע מסויים (לא זוכרת תשאלי אותו) את מגיעה אליו כל שבועים +מעקב הריון אצל האחות (מאוד חשוב!!!!) בהצלחה והריון קל ותקין
-
לאחיות קובעים תור מראש ?
-
אני לא קבעתי תור לאחות מראש בפעם הראשונה. פשוט באתי ובקשתי מעקב. ואז היא הייתה רושמת לה ביומן שלה מתי אני באה וקובעת איתי שעות...
ולרופא הייתי באה מתי שהיה אומר לי לבוא..אני לא זוכרת את התדירות
-
זה תלוי באחות, אצלנו חייבים לקבוע והן לא מקבלות בלי תור!! בפעם הראושנה שהלכתי (אחרי הרופאה שהסבירה לי את התהליך) האחות עמדה על כך שאני אקבע תור אפילו שהיה ריק!! והייתי צריכה לחכות איזה חצי שעה ל"תור" שלי...
-
אני כבר קבעתי תור לשקיפות עורפית וגם לסקירה ראשונה (פשוט לוקח המון זמן לקבל תור אז הזמנתי מראש).
אני בהריון הראשון הלכתי בממוצע כל חודש לרופא נשים....
לאחות הריון (בקופ"ח כללית) מזמינים תור ומבקרים אלצה אחת לחודש- חודש וחצי בערך.
אצלה את עושה בדיקת שתן..
-
אצלנו (מאוחדת) לא צריך תור לאחות.
כמו שהמליצו לך נכון עדיף את בדיקות האולטרא סאונד לקבוע לפני הבידקה אצל הרופא וככה יש לו את כל התוצאות כשאת מגיעה אליו.
אצלי במקרה הכל באותה קומה אז אני קובעת תור לאולטרא סאונד (מעקב גדילה) בהתאם להפניה מהרופא מביקור קודם, חצי שעה אחרי זה תור לרופא ובנתיים עושה גם מעקב אצל האחות. ואז באותו היום מסיימת הכל
-
מוזר שהרופא לא אמר לי כלום
טוב אני חושבת שאעשה את כל הבדיקות ואעשה מעקב אצל האחות ואז אחזור לרופא
אני מניחה שבשקיפות עורפית הרופא שם אומר אם הכל בסדר או לא, סך הכל זו גם בדיקת רופא.
טוב נחיה ונראה