:-) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הועתק מסטטוס:

פעם היה תלמיד שובב שעשה הרבה בעיות בכיתה - הפריע בשיעורים, השמיע כל מיני קולות, רב עם החברים. בקיצור, המצב הפך לבלתי נסבל. המורה שלו היה אובד עצות, ואחרי שניסה דרכים שונות, בטוב וברע, לטפל בבעיה, וכלום לא עזר, הוא זימן את ההורים לשיחה. ההורים הגיעו נבוכים. המורה גולל בפניהם את כל מעללי הילד ואת כל ניסיונותיו לטפל בו, ושאל אותם מה הם מציעים. אמר לו האב: "מה אתה רוצה שאעשה? שוחחתי אתו, ביקשתי ממנו להתנהג כראוי, הענשתי אותו, אך שום דבר לא עזר". אמר המורה: "אולי תיקחו אותו לאבחון?" ענתה האם: "אני לא מאמינה בזה. זה לא מעשי ולא נראה שיעזור כלום". אמר המורה בזהירות: "אם אין ברירה, אולי כדאי לתת לו ריטלין?". אמר האבא: "אבל מאין נשיג ריטלין אם אין לנו מירשם?" השיב המורה: "אין בעיה, אשיג לכם ריטלין. כל בוקר הילד ייקח כדור, והכול יהיה בסדר". אמרה האימא: "בבוקר אני יוצאת מוקדם לעבודה, ובעלי - בתפילה. ידאג כל יום שהוא ייקח את הכדור"? ענה המורה: "גם בזה אוכל לעזור לכם. בעצמי אדאג לתת לו את הכדור בכול בוקר". אמר האבא: "זה לא בא בחשבון. כל התלמידים ידעו שהוא לוקח כדור, יהיה מזה פרסום, ובזה אני לא מעוניין!". חשב המורה ואמר: "יש לי רעיון. כל יום בהפסקה אבקש ממנו ללכת לחדר המורים ולהכין לי כוס קפה. בתא שלי יהיה ריטלין והוא ייקח כל יום כדור, אף אחד לא יידע מזה והכול יהיה בסדר". היססו ההורים מעט, ואחר כך הסכימו, אבל ביקשו שעדיף שההצעה לילד תבוא מהמורה ולא מהם, וכך היה! המורה הניח קופסא עם ריטלין בתא שלו בחדר המורים. הוא הסביר לילד בשקט את התוכנית, וכל יום בהפסקה - ביקש ממנו לגשת אל חדר המורים ולהכין לו כוס קפה. הילד בכל יום חוזר עם הקפה והכול עובר בשלום. המצב בכיתה אכן נרגע, הילד כבר כמעט שלא נזרק מהכיתה, לא היה עצבני, לא רב עם חבריו וכו', וכו', ובכלל האווירה בכיתה נעשתה רגועה יותר. אחרי כמה שבועות, שואלת הם את בנה: "נו, מה נשמע בכתה?", והילד עונה: "מצוין!", והיא שואלת: "המורה מרוצה ממך?", והילד עונה: "כן, הכול עכשיו מצוין!" והיא ממשיכה: "תסביר לי, מה קרה פתאום שהכול נהיה כל כך טוב"? ענה הילד: "פשוט מאוד! בכל בוקר, בהפסקה, המורה שולח אותי להכין לו כוס קפה. אני נכנס לחדר המורים, מכין לו קפה, לוקח כדור מהתא שלו ושם לו בקפה, מביא לו והוא שותה את זה, ואחר כך הכול בכיתה נהיה בסדר!"...
    ושיהיה לנו יום נפלא
12 תגובות
עמוד 1

• "הילד האנושי - לעיתים כה חד הבחנה יותר מאשר המבוגר המהורהר עד טמטום חושים" (מארקוס זוסאק מתוך הספר "גנבת הספרים")

• אהבתי

• חחחחחחחחחח ענקקקקקק

• א-ה-ב-ת-י!!!!!!!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה