לבנות שילדו בחורף או בזמן שהיה קר יחסית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות בוקר טוב,

הבנתי מכמה חברות שלי שלא כדאי להדליק מזגן כשיש תינוק בחדר כי הוא מאוד מייבש את האויר ולכן כדאי לקנות רדיאטור חשמלי שיש לט חיבור של כלי בו שמים מים וזה מתאדה.

השאלה שלי היא האם אפשר להדליק מזגן ולקנות את המכשיר של האדים? האם זה לא אותו הדבר?

או שבאמת עדיף לקנות את הרדיאטור החשמלי?

תודה
9 תגובות
עמוד 1
  • אין לי מושג אני מדליקה מזגן ומשאירה הדלת קצת פתוחה
  • הי בובה... ארי נולד ב-8 לדצמבר בצפון.... היה לנו מזגן אבל אני חייבת להגיד שלא הדלקנו אותו אפילו פעם אחת... רק רדיאטור. החום שלו נעים ועוטף, באמת שמתי קערה עם מי כדי שהאוויר יקבל לחות.

אז זה לא שיש לי "נגד" מזגן, זה רק שיש לי "בעד" רדיאטור

• אני עם שירן
    "הילד האנושי - לעיתים כה חד הבחנה יותר מאשר המבוגר המהורהר עד טמטום חושים" (מארקוס זוסאק מתוך הספר "גנבת הספרים")
  • שירן וסופר מאמ - תודה רבה!
  • כבר אמרו לך הבנות - רק רדיאטור
  • רדיאטור ברור הצטיידנו מראש בשניים החום שלו לא מייבש כמו מזגן!
    [/]
  • רדיאטור אצלנו עבד בחורף שעבר
    מחם ועושה את הבית נעים וכיף
    היתי שמה במעבר בין החדרים לסלון וכל הבית היה מתחמם ולא מייבש כמו מזגן
    אני לא אוהבת מזגן על חום

בואו לקרוא על הסדרה החדשה של לנור ותעזרו לי אולי....:) לזכות בתחרות
    http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5537

http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5522

• כמו שענו לך רק רדיאטור מזגן זה לא כזה בריא

• אני הייתי שמה לחיים גם רדיאטור וגם מכשיר אדים והייתי שמה מגבת רטובה על הרדיאטור כדי שיהיו אדים חמים כאלה וזה נראה לי היה הכי טוב.

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה