היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני יוצאת עם הכלב ושיחררתי אותו שיוציא קצת מרץ.. פתאום עברה אישה מבוגרת והכלב רץ אליה:( מתוך משחק הוא מאוד חברותי ועדיין גור אז הוא מתלהב מאנשים והיא התחילה לצעוק עלי ״ מה את מטומטמת??!!״ תקחי אותו מפה או שאני מתקשרת עכשיו למשטרה
26 תגובות
עמוד 1
סורי אבל אני מסכימה עם הגברת לא כולם אוהבים כלבים, ולא לכולם זה מתאים שכלב יקפוץ עליהם. בגלל זה עפ"י החוק את צריכה להסתובב איתו כשהוא קשור ברצועה.
אני מצטערת, אבל בגלל זה החוק הוא לקשור את הכלבים
התגובה שלה לא היתה במקום אבל יש חוק שאסור להוציא כלב בלי רצועה עם היה פקח הוא היה נותן לך 600 שקל קנס... וגם תדעי שאם מישהו מצלם אותך ואת הכלב בלי רצועה.. שולחים לך דוח
הכלב בינוני...לא ממש גדול 600 שח??? וואי וואי אני לא משחררת אותו יותר אף פעם...מסכן:(
לקלל לא יפה
מניסיון - אני קיבלתי דוח על צ'וצ'ו שהיתה בלי רצועה....
עשו לנו מתחם מגודר לכלבים - שם הם חופשי יכולים להתרוצץ.
היא אמנם התחרפנה לגמרי - אבל לכי תדעי, אולי נשך אותה פעם כלב?...
החוק לא מאפשר שחרור כלבים מרצועה.להגיד לך שאני מקפידה על זה 100% לא. אבל לא באמצע היום, לא כשיש אנשים בגינה, וממש לא נותנת לה לקפוץ על אנשים.
התגובה שלה לא הייתה במקום, אבל זו זכותה ללכת ברחוב מבלי שיקפוץ עליה כלב.
אצלנו יש מתחמים מסודרים , ממש גינת כלבים, ששם מותר לשחרר את הכלב. זה מתחם מגודר. תבררי אצלכם, מאמינה שיש כזה. הוא גור וחייב לשחרר אנרגיה,, וכך יהיה גם שיהיה בוגר, כי זה הולך להיות כלב גדול. זה פתרון טוב. או ללמד אותו לרוץ לידכם כשהוא קשור לרצועה, הזדמנות לעשות כושר
חחחח גנובה הגברת אבל מאמי- חוק זה חוק אסור לך ללכת בלי רצועה..אצלי יורקשייר מסתובב עם רצועה חחחחחחחחחחח
ובכל זאת ..אל תשכחי..שלך פיטבול נכון? אנשים מפחדים...
צודקת הגברת ומרוב פחד היא התחילה לקלל
טוב, הוא גור, והגברת התחרפנה לחלוטין . מצד שני - חוק זה חוק..
התגובה שלה היתה באמת קצת מוגזמת אבל רציתי לשתף אותך מניסיוני... אני גידלתי שני אמסטפים, זכר ונקבה... החוק במקרה של זן כלבים מהסוג הזה שמוגדרים כ"סוג מסוכן" אפילו יותר קשוח לצערי... לא רק שאת מחוייבת להסתובב עם רצועה, את גם חייבת מחסום
עם כל הכבוד לגברת ולחוק, היא דיברה לא יפה בכלל! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
האמת שאם הייתי רואה מקרה כזה מהצד הייתי צוחקת
גם מבחינך עדיף שכלב מסוג הזה יהיה עם רצוע ומחסום - אחרת גם אם הוא ינשום במרווח של 3 מטר , לא חוסרים כאילו שיגידו שפגעו בו וכו. יש לי שוכן שחיי מתבעיות קטנות בבית משפט. פעם הוא טען שתקף אותו כלב בחוף היום ... וביום ה"תקיפה " גור גולדן (כלב שעובר הכשרה לנכים ) היה בן חודשיים . את הכלבים אלו בכלל לוקחים במיוחד למקומות כאילו כדי שלא יפחדו מאנשים ... לא עזר לא גיל ולא שום דבר - אדון קיבל 4000 ש"ח עבור טיפולים פסיכולוגיים שכאילו יש לו טראמה . http://www.holdthatpic.com/
מה את אומרת...איזה אנשים יש
רק תביני הגור היה נראה כמו גור מפרסומת בכלל . זה כלב שלא תוקף הוא היה 3 מטר ממנו ושיחק בכדור והחראה עשה מזה דרמה שבהבימה אין. http://www.holdthatpic.com/
בטח אני מכירה את הגזע הזה הם מתוקים! במיוחד שהם גורים איך הוא קיבל 4000 שח ?!
הוא טען שהוא פוחד מכלבים וכלב התקרב עליו ונבח (גור גולדן כן ?......)וזה גרם לו לחרדת והוא חייב פגישות אצל פסיכולוג בגלל זה ... השופט פסק התנצלות בלבד כהתבסס על גיל וגזע של הכלכלב המסכן . בן אדם באמת חייב טיפול כהוא צרך כאילו זהב גרמני תופס אותו בביצים. http://www.holdthatpic.com/
חחחחחח וואי נראה לי הוא באמת צריך טיפול
מצטערת, אבל אני גם ממש מבינה אותה אם כלב מתחיל לקפוץ עליי או ללקק או לא יודעת אני יתחיל לצרוח ועוד כלב כמו שלך!! מפחיד!!!
לפי ניסיון שלי - תקשרי את הכלב ...
גם לנו לפני שנם היתה כלבה ז"ל -לא נשכה אף פעם..מאוד חברתית וחביבה -יצאתי איתה מהבית ופתאום באה דוואר -מסכן לא עשה כלום
וואי אני בשוק!
כןןןןןןןןןןן...פתאום!!!ולא שהיא לא מכירה אותו...הוא כל יום היה באה לחלק דואר...ואף פעם לא שחררנו אותה לבד...היא תמיד היתה איתנו ....