עדכון ושאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    קיבלתי הפנייה לצילום רחם.. אמאלה..
    אני אמורה לעשות אצל ד"ר טוגנדרייך. מישהי עשתה אצלו?
    העניין הוא שאין כמעט תורים אז נאלצתי לקבוע תור ביום שאני עובדת ואני לא אוכל לבטל.
    כמה זמן זה לוקח והאם נראה לכן שאוכל לעבוד אח"כ.
    האם מישהי ממליצה על רופא אחר שעובד עם מכבי באזור המרכז?
    תודה לכן
8 תגובות
עמוד 1
  • היי אפוש,

אל תוציאי אנרגיות על הפחד, זה באמת לא כזה נורא כפי שחלק מספרות. זה סיפור של 2 דק' כאבי מחזור גדולים ואת יוצאת כמו חדשה.
    אני חושבת שאת יכולה לעבוד באותו יום, זה תלוי באיזה שעה התור שלך כי לפעמים צריך לחכות לפני ולחכות אחרי לתשובה. מקסימום תעבדי חצי יום.
    אני עשיתי אצל טוגנדרייך בבי"ח השרון ולדעתי אל תתפשרי על מישהו אחר שאת לא מכירה או שמעת המלצות (עושים פעם אחת והכי טוב! :))

בהצלחה!!!
  • שושה תודה, הרגעת אותי
    אני לא יכולה לעבוד חצי יום, אני בסה"כ מלמדת שעתיים באותו יום ואני לא יכולה לבטל..התור בשתיים, אני מלמדת ברבע לחמש..
  • אפרת הוא הרופא הכי טוב בזה..... בנות באות אליו מכל הארץ לבית חולים השרון.
    אני עשיתי אצלו הבדיקה עצמה לא יותר מ-2 דקות וזה רץ שם ללא עיכובים הייתי שם בערך 20 דקות ...
    זה כאב נסבל , אחרי זה היו לי ממש מעט דימומים והלכתי לעבודה ישר אחרי....
    בהצלחה יקירתי!!!!
  • זה מסתדר טוב מבחינת הלו"ז.
    תשבי אחרי זה שעתיים בבית קפה ותלכי לעבודה כמו חדשה
  • תודה תודה לשתיכן!!!
  • אפוש, הבדיקה באמת קצרצרה וגם אני חזרתי לעבוד לאחר מכן....
    היה לי דימום קל שנפסק ממש מהר!!!
    שיהיה בהצלחה!!!!!

• מאמי אני הכי פחדנית בעולם ולי אישית זה לא ממש כאב זה כמו כאבי מחזור היתי בטוחה שאני הולכת למות מכאבים זה ממש שלוש דקות וזהו
  • אין לי שמץ של מושג, לא עשיתי אף פעם...
    אבל בהצלחה, לא נשמע כזה נורא לפני מה שהבנות אומרות...
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה