המכשפה הגיעה!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוקיי אז קמתי בבוקר עם כתמים חומים וזה אומר שאוטוטו הכל יצבע באדום.
    ההחלטה היא ללכת עם אותו רופא ועם המדיקל לטיפול שני, ועכשיו!
    אני אתן להם עוד צ'אנס כשאני מתכננת לדרוש הקפאה והחזרה ביום השלישי.
    אם חסססססססס וחלילה זה לא יעבוד אני משנה מקום משנה מזל.

טוב אז מחר שוב זריקות...
10 תגובות
עמוד 1
  • בעזרת ה׳ זה יהיה הטיפול המנצח
  • יופי!
    מקווה מאד מאד שהפעם לא תצטרכי את המוקפאים..
    שיהיה בהצלחה וטיפול מנצח
  • יקירות שלי, מי ייתן שהטיפול הזה יהיה ה-טיפול המנצח ושנשמע רק בשורות טובות -אמן

איחולי הצלחה רבה מכל ה-
  • ברוכה הבאה למועדון! אני גם מתחילה זריקות מחר ביום החמישי למחזור!!!

פרה פרה, אל תקדימי את המאור עם ״מה יהיה״...
    זרמי עם הטיפול והלוואי שיהיה הטיפול המנצח!
    הספירה לאחור מתחילהלהלהלהלה....

בהצלחה לכולנו!!!
    דור ההמשך מחכה לנו!

• בהצלחה הלוואי ולא יהיה צורך המוקפאים

קרן בהצלחה גם לך הזרקה נעימה
    עם מה את מתחילה ?
  • תודהההה ליאת!
    ת׳אמת שהייתי בטוחה שאתחיל אתמול- ביום השלישי ואז הרופא הפתיע אותי ואמר לי ביום החמישי....
    אני מתחילה עם פיורוגן 75 מ״ל ליום במשך 4 ימים ואז אולטרסאונד ובדיקת דם כדי לראות איך הגבתי למינון..

מה איתך? איפה את עומדת עם הטיפול?

• אוף למה הכל חייב להיות קשה.. מחר אני צריכה להתחיל זריקות ועכשיו הרופא שלי הודיע לי שהוא טס ב-8.11 ואולי נספיק לעשות את השאיבה לפני..
    אני כבר ממש מבולבלת ולא יודעת מה לעשות, לא רוצה לפספס טיפול, אבל גם לא רוצה שיעביר אותי למישהו אחר שאני לא מכירה! בהפרייה הראשונה הוא עשה לי את השאיבה אבל לא את ההחזרה כי היה עסוק בבי"ח ומאוד התאכזבתי.
    ולעבור לרופא אחר עכשיו זה אומר לפספס טיפול כי עד שאקבע תור :(
    בנוסף האם לא עושים שאיבה שבועיים אחרי הזריקות? אז אני מפחדת שיקדים לי כי הוא נוסע והבייציות לא יהיו בשלות.

בבקשה צריכה את עזרתכן/עצתכן.
  • הי שושה...

תראי... אני מציעה לך לא להתחיל את הטיפול החודש...
    לא עושים דברים בלחץ וברגע האחרון. מדובר בגוף שלך גם הוא זקוק למנוחה
    והתאוששות... זה עוד פעם זריקות עוד פעם שאיבה, את לא סגורה גם אם במועד השאיבה הביציות יהיו מספיק בשלות... למה?!

לפני חודשיים הייתי אמורה להתחיל עם ההפריה הראשונה שלי אחרי תקופה מאוד ארוכה שחיכיתי, הרופא הודיע לי שהוא טס לחו"ל בסוף החלטנו לחכות עם זה, לבוא מוכנים ורגועים... ותאמיני לי , כל עכבה לטובה... עשיתי את ההפריה החודש, זה נפל לי בול על החגים, כך שלא נעדרתי מהעבודה, אף אחד לא חושד וגם עשיתי את הכל ברוגע, הייתי במנוחה שבוע שלם!!!

שושה, אל תהיי במרוץ נגד הזמן... תנוחי, חכי עוד חודש אחד... זה רק יעשה לך טוב אני חושבת...
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • שיר המתוקה

תודה על הדאגה. נראה איך יתגלגלו העניינים מחר ומבטיחה לחשוב על זה.
    אם הייתי בת 30 לא הייתי חושבת פעמיים, אבל הגיל עושה את שלו..
    לא אתחיל טיפול אם אני לא מאמינה שהכל יעשה בצורה הכי טובה שיכולה להיות!
    אין חוקים בטיפולים האלה, את יכולה להיקלט בזמן הכי לא טוב שלך בחיים (מבחינת לחץ, מוכנות וכו').

מה שצריך לקרות יקרה והכל לטובה

• שיהיה בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה