שאלות למנוסות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני גרה בירושלים וכאן כבר ממש קריר
    א כמה שכבות אתם מלבישות את הפשוש שלכם?
    ב האם להלביש בגד גוף שרוול ארוך?או להמתין ממש לחורף?
    ג להדליק לה תנור אמבטיה ?
    ד להדליק מזגן בחדר שלה לאחר האמבטיה כדי שהיה לה חם?
    הידיים שלה ממש קרות

תודה
8 תגובות
עמוד 1
  • אני באילת אז שאלות הקור הן מעבר אליי אני עדיין מלבישה קיצי ביום ומעבר בלילה

• הי לי
    האם כדאי לקנות לה שמיכת פוך להמשך החורף או שזה מסוכן?
  • אצלנו בנצרת מלבישה רק מעבר
    אם את רואה שקר לה תלבישי בגד שרוול ארוך
    תעשי מה שאת רואה מתאים
  • הי עדכון
    האחות בטיפת חלב אמרה לי שממש מסוכן שמיכת פוך {מוות בעריסה וכו}
  • מה??? יש לי פוך בשביל נהוראי
    אז מה עכשיו אני לא אשים לו?

• בת כמה הקטנה שלך?
    אני לא יודעת עד כמה קר בירושלים עכשיו,
    אבל אצלינו במרכז כבר די קריר בערב ובלילה.
    הילדה שלי הולכת עם נעליי בית ואחרי
    המקלחת אני מלבישה אותה ישר באמבטיה, ארוך ודק
    והיא ישנה עם שמיכת קיץ, אבל זה רק בגלל שהיא
    מסרבת להתכסות עם הפוך.
  • נתחיל.
    1.ביציאה. כשהיא הייתה פיצית ממש הייתי מלבישה לה 2 שכבות ושמה לה שמיכת פליז.לכסות אזניים או עם כובע או עם שמיכה והראש חייב שיהיה עליו משהו..כי יש בו חור והכל נורא רגיש.
    2.בבית- אני אמנם באשדוד אבל בבית הייתי שמה לה רק שכבה אחת ארוכה..לקראת הערב אפשר עוד שכבה במקרה וקר לך.. אם נעים לך סביר להניח שגם לפשושי נעים..הם צריכים שכבה אחת יותר... אבל לא עוד שכבה= פוך..אלא שכבה של חולצה רגילה מבד דק ונעים.
    3.מקלחת. היינו מחממים את החדר לפני המקלחת ובמהלכה..אחר כך לכבות..כי זה אוכל את האויר ומייבש אותו ולא נעים לנשום.העיקר שבחדר יהיה לך ממש חם עד לכדי גופיה כשאת מוציאה אותה מהמקלחת לחדר להלבשה..אל תשכחי שאחרי מקלחת תמיד קר לנו יותר.. אז על כמה וכמה לתינוקי כזה קטן.
    מקווה שעניתי על הכל..
    אסור לחמם יותר מידי את התינוק..אבל גם לקרר אותו זה לא רעיוןם כל כך טוב.. יש את הפוך של לורה סויסרה..אני שמה לה כבר עכשיו בלילות.לא יודעת מה יהיה בחורף יותר קשה.

דברו איתי בפייסבוק

• נ.ב.
    אצל התינוקות הרכים תמיד הידיים קרות.. כלי הדם לא גדולים מספיק בשביל לחמם את הידיים והרגליים שלהם.

דברו איתי בפייסבוק

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה