היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ניסינו כמה שיותר להמנע מלדבר על הנושא עם הילדים מכל מיני סיבות.... אבל ביום השחרור שלו גיסתי סיפרה לו שהוא נחטף ושהוא בכלא במקום לא טוב וכו'.... וכו'.... ואז הוא ראה את המסוק כי בדיוק היינו בפיקניק ביער חרובית שזה לא רחוק מתל נוף וראינו את המסוקים מגיעים לשם.... בקיצור- מאז כל פעם שהוא רואה מסוק הוא צועק הנה גלעד שליט.... היום בבוקר הוא ראה בחוץ מסוק אז הוא אומר לרום- הנה גלעד שליט, אתה יודע חטפו אותו ואז שחררו כי הם רצו שנחזיר להם מהכלא את הגלעד שליטים שלהם.... כמה מצחיק ככה עצוב....
אחות מחלקת ילודים מדריכת הנקה
9 תגובות
עמוד 1
יו, איזה חמוד... הבנה מעולה!
איזה מתוק!
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
אצלינו דיברו על זה גם ביום הראשון בגן . בערב קיבלנו דוח שלם ומפורט בעניין כולל פרוט מה זה חמאס וקישור של העניין לירי גרדים לאשדוד ... במהלך השיחה שוב נפל איסימון עד כמה ילד גדל .... http://www.holdthatpic.com/
יו בדיוק רציתי לפתוח שירשור בנושא דנדוש כל חייל שרואה אומרת הנה ילד (גילעד) שליט בא הביתה לאמא שלו הוא היה אצל האעבים (ערבים) הם אעים (רעים) חטפו אותו הם חפני (חטפני) וכו' וכו' מה עושים לזרום איתה?
לינוי היתה באותו יום אצל חמותי, והיא סיפרה לה בקצרה על גלעד שליט, ושהנה גלעד חוזר הביתה וכולם מתרגשים.... לינוי חזרה עם המון חוויות באותו יום רוב החוויות מרוכזות בחזרתו של גלעד. למחורת היא רצתה לדעת מה שלום גלעד שליט
דיברו איתם גם בגן על זה הסבירו להם ששחר היה ביום ראשון בגן הוא הוסיף לי פרטים שאני לא סיפרתי לו
מילנה בטח קיבלתי- תודה! מתכננת להתחיל בהקדם! אני פשוט עדיין מכורה לנשות הטייסים באפליקציה של ערוץ 10 באייפון- מיד כשאסיים מחכה להתמכרות חדשה
מקסים מדהים האמת שלצערי להב ראתה אותי בוכה באותו היום ומאז מבחינתה זה משהו מאוד טראומתי היא גם כל הזמן אומרת "אמא אל תלכי לי אני לא רוצה להיות רחוקה ממך" עצוב