אין לי מושג אם אני בהריון - הכל מתעתע - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עובר עלי משהו ממש מוזר אתמול בטא 6.90 היום בדיקת קלירבלו - י"מ 29 (13 ימים אחרי הביוץ)- תוצאה פס חלשלוש וגם נראה לי אחרי יותר מ - 10 דקות (כשכתוב בערכה לא להתייחס לכך).
המחזור עדיין לא הגיע.
או ש - 6.90 זה בכלל לא הריון, או שזה הריון צעיר, ולגבי הערכה גם לא ברור אם הפס הוא תקין או שהופיע אחרי יותר מ - 10 דק' ואינו תקין.
אין לי סבלנות להמתין.
אין אושר יותר גדול מזה של אישה שנודע לה על הריונה הריון זו הדרך להתגבר על כל המכאובים ולהסיר את כל המכשולים והקשיים כי אין כמו תינוקות והמשך דרך החיים באופטימיות רבה, משאלת לב
10 תגובות
עמוד 1
פס זה פסססססססססססססססססס
תעשי עוד בדיקת הריון או שהכי טוב עוד בדיקת דם
שלום לך
תודה בנות על העידוד,
זה אף פעם לא קרה לי....(הייתי בהריון בסה"כ פעם אחת לפני שלוש שנים...:-))
יש לי הרגשה שזה לא, כי היה לפני כמה דקות סימן אדום קטן מאד בניגוב וזה לא ממשיך. נראה מה יהיה היום, ואם עדיין יהיה מצב יבש, מחר אגש לבצע בטא
אגב - אצלי במאוחדת לא צריך הפניה מהרופא לבטא, ניגשים למעבדה ללא הפניה.
אין אושר יותר גדול מזה של אישה שנודע לה על הריונה הריון זו הדרך להתגבר על כל המכאובים ולהסיר את כל המכשולים והקשיים כי אין כמו תינוקות והמשך דרך החיים באופטימיות רבה, משאלת לב
אם מותר לי לשאול
אז יש לך ילדה בת / בן בבית ?
תעשי מחר בדיקת בטא נוספת - הכי בטוח בהצלחה
היי, לשאלת יפה של אמא, יש לי ילדה בבית. אין אושר יותר גדול מזה של אישה שנודע לה על הריונה הריון זו הדרך להתגבר על כל המכאובים ולהסיר את כל המכשולים והקשיים כי אין כמו תינוקות והמשך דרך החיים באופטימיות רבה, משאלת לב
תחכי עוד שלושה ימים ותעשי שוב בדיקת דם לא בדיקת הריון בייתית!
תראי אם יש הכפלה ואם זה צעיר אז לפחות שיש התקדמות שהבטא עולה.
זה גם יכול להיות הריון כימי... נקווה שלא.
בכל אופן לא להתייאש וקצת סבלנות, ואני יודעת שזה קשה
יש לי הרגשה שזה הריון כימי ואז גם הבטא נמוכה בבדיקת הדם, וגם הבדיקות הביתיות מראות פס חלש מאד.
אבל - תמיד יש מקום לאופטימיות !
אני שוב אומרת לך פס זה פס
גם לי יש ילדה בבית ובהריון שלה היה לי ממש פס חלש
כמו שאמרו, פס זה פס!! תעשי בדיקת דם נוספת.... תעדכני....