היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מה שלום כולן? מקווה שטוב.. אז ככה, אתמול היו לי שבעה ימי איחור והייתי חייבת ללכת לעבודה, פתאום נכנס בי ג`וק והלכתי לקנות בדיקת היריון ביתית אפילו שעשיתי לפני שלושה ימים ןיצא שלילי.. ואז ראיתי שני פסים.. עשיתי עוד בדיקה ושוב יצאו שני פסים.. אני אומרת לכן, לא נשמתי מרוב התרגשוווווות.. וזה מצחיק כי כל החודש לא היו לי בחילות ולא שום תופעות לוואי.. ואני כל היום חושבת על זה! אני מאחלת לכל אחת מכן להרגיש את מה שאני מרגישה! ובאמת מאחלת מכל הלב! תבשרו בשורות טובות...
21 תגובות
עמוד 1
מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה אושר!! שיעבור בקלות ובכייף! ענת
יששששש!!!!!!!!!! איזה כייף! מזל טוב מותק!
מזל טוב! שיעבור לך בקלות
איזה יופי הודיה!!! מזל טוב ובשעה טובה!!!
אני ממש שמחה בשבילך
המשך הריון בריא וקליל!!!
מזל טוב!!!! עשית את הסיפתח לחודש הזה... שיהיה לכולן המשך חודש מוצלח! יפעת.
קבלי
איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף מזל טוב
איזה יופי מזל טוב, שיהיה המשך הריון קל ותקין
שיהיה בשעה טובה!!!!!!
וואייי איזה כייף לשמוע! מזל טוב
בשעה טובה!!! הריון קל ומשעמם
עכשיו זה השלב שאף אחד עוד לא יודע ואסור לדבר על זה.. איזה מזל שיש אתכן! מקסימווווותתת!
איזה יופפיי מזל טוב!!!
המשך תקין ובקלות!
תעדכני לאחר הדופק... ותוצאות בטא שמנות ויפות בע"ה
בעז"ה אצל כוווולכן מהר מאוד... ותודה רבה לכולכן על העידודים..
מזל טוב!!!!!
שיהיה לך אחלה תוצאות בטא
ציטוט:
מזל טוב!!!!!!! שיהיה המשך קל ומשעמם
אפי
מזל טוב!!!!!
שיהיה לך אחלה תוצאות בטא
ציטוט:
וואיי איזו התרגשות.... הריון קל ותקין...
חני
איזה יופי!!!!! שיהיה בשעה טובה ומזל טוב
שמחה בשבילך מאמי!!! המון מזל טוב
המון המון מזל טוב!! שיעבור תקין ובכיף! :) סיפורים כאלה מאוד מעודדים אותי - שתמיד יש סיכוי - גם אם בדיקות יצאו שליליות, גם אם אין סימנים - אין לדעת מה קורה באמת עד שה מגיעה!