מעקב זקיקים - תעזרו לי עם התוצאות!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי

החודש התחלתי במעקב זקיקים ואני בסרט מהתוצאות:

ביום ה- 11:
    צד ימין- 11*13
    צד שמאל - 9*9
    עובי הרירית 6

ביום ה- 14:
    צד ימין 14*14
    צד שמאל 14*14
    עובי הרירית 9

ביום ה-16:
    צד ימין 10*10
    צד שמאל 14*14
    עובי הרירית 10

לפי הבנתי לא היה לי ביוץ החודש וכבר לא יהיה כי מצד ימין הזקיק קטן ובצד שמאל לא התפחת מספיק...
4 תגובות
עמוד 1
  • יכולות להיות כמה סיבות לתוצאות קודם כל יתכן שלא נבדק על ידי אותו מכשיר us ואותה כטכנאית ולכן בצד שמאל נראה שלא היה ביוץ ויכול להיות שצד שמאל עוד יבייץ ביוץ מאוחר אני ממליצה שוב לעשות ביום השמונה עשרה ולראות מה קורה אם צד שמאל גדל
    שנית גם אם לא היהביוץ החודש זה לא משקף כלום וזה קורה גם אצל הנשים הפוריות ביותר אם תעשי שוב בדיקה ותראי שצד שמאל לא גדל אז תעשי שוב חודש הבא רק אם חלילה תראי שבמשך שלושה חודשים אין ביוץ תגשי לטפל בזה
    בכל מקרה ממליצה לך בכל מקרה לעשות מהיום השמונה עשרה סקס יום כן יום לא
    בהצלחה דרך אגב הרירית מצויינת זה מראה שהגוף כן מכי את עצמו
  • תודה!

• תעשי בדיקת דם לפרוגסטרון, בדרך כלל עושים ביום ה-21 למחזור, אם התוצאה גבוהה זה אומר שכן היה ביוץ!
    רותי
  • אנסה עוד בדיקה ביום ה-18....אבל אני די בספק
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה