זה מעצבן......... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כבר פעמיים שהילד חוזר מהגן והבגדים מלאים בגואש!!!
    חשבתי קורה, לא נורא, אין דבר...
    עכשיו חזר, חליפה חדשה (לא של מאות ש"ח אבל בכל זאת) הכל מלוכלך...
    ממש מעצבן!!!
7 תגובות
עמוד 1
  • אני לא שולחת עם בגדים חגיגיים לגן חבל..
    ובטח לא בהיר

• אין לי כ"כ מושג בזה - לא אמורים להיות סינרים בגנים?
    מעין נקייה מטבעה אז אין לי בעיה עם זה, אבל אם אין סינרים בגני עירייה שנה הבאה תהיה לי בעיה חמורה עם יובל.
  • הולכים לגן עם בגדים זולים ונוחים....אין מה לעשות לפעמים חוזרים עם לכלוכים...
    הגננת של רום הזהירה לפני תחילת השנה שהיא בעד להתלכלך אז לקחת את זה בחשבון ולהביא בגדי החלפה גם למי שכבר גמול...

אחות מחלקת ילודים
    מדריכת הנקה
  • אוי אני מבינה אותך
  • גם לי זה קרה בתחילת השנה ואז אמרתי לגננת שתיקח חליפה ומתי שהם עובדים עם גואש שתשים לו וזה עובד פלאים

• גננת שרוצה שיהיו לה סינרים בגן, תדאג שיהיו... ואם אין תקציב, אפשר לבקש מאבות חולצות גדולות שלא בשימוש ולהשתמש בזה, זה אפילו נוח

אבל אני חייבת להגיד שגם אני בתחילת השנה אמרתי להורים שיביאו את הילדים לגן עם בגדים שלא איכפת להם שיתלכלו כי קודם כל, גם עם סינר אפשר להתלכלך, במיוחד בחורף עם השרוולים הארוכים. ודבר שני, לעיתים זה דורש התעסקות של להלביש אותם ולהוריד את הסינר ולא תמיד יש את הזמן הזה... תלוי בדינמיקה בגן באותה נקודת זמן.
    תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• אני לא זורקת את החליפות שמיועדות לגן, לא משנה אם התלכלכו בצבע או כתמי אוכל שלא יורדים... ממשיכה להלביש לו אותן לגן!

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה