היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוב חשבתי קצת אני רוצה גם להחליף אוטו, לקנות מייבש, שטיח נורמלי לסלון, טלויזיה לחדר שינה וארון לחדר ילדים...זהו
עדי את מקבלת קצבה מביטוח לאומי לא?
מה זה קשור???????????
בית חדר שינה פלאפון חדש מלאאאא בגדים חזיות כוורת ענקייייייית לכל הצעצועים
ונכון , זה לא קשור הבטוח לאומי.היא שאלה מה היינו רוצות לקנות ואין אפשרות ..
פעם שניה שאני רואה את מיכל דליות (אעלק) מעירה לי מעניין מי זו
עדי - יש פגועות קשה בעולם. עוד איזו מיץ של זבל שהחליטה להתעלק עלייך....
ולענייננו - פנטהאוס עם מרפסת ענקית, סלון חדש, חדר שינה חדש, טלויזיה לחדר שינה (למרות שאני ממש נגד יש לי סיבות מעולות לכך
בית
מזרון חדש מקיסר / מעבד מזון או איך שקוראים לזה....
וואוו הייתי רוצה המון דברים חדר שינה חדש /אוטו חדש/ פלאפון/מיטה חדשה לליאבי ולאיתי/ להחליף סלון וכמובן גם בית נראה לי רשימה מכובדת
טוב יש לי רשימה
- חדר שינה כולל מזרונים - שולחן עגול למיטבח - מקפיא
ויש עוד
לינבר
טוב , אז בעלי אתמול מילא לוטו(פרס ראשון-20 מיליון) ולרגע פינטזנו
מי שהתחילה להיות זבל זו לא אני!!! גם אני נפגעתי מאוד מדברים שנאמרו עלי פה
בית לנו י' אותך נתן "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
בית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
יש רוב על בית
מיקסר קנווד גדול. מטבח חדש וגדול יותר. מלא מלא מלא צעצועים חדשים לילדים. להחליף את הרצפות בכל הבית. חדר אמבטיה חדש. מיבש כביסה. זה בינתיים..........
מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
בית גדול עם גינה ענקית!!!
בית פרטי ענקקקק או למקרה גרוע פנטהוז
מזרן חדש לחדר שינה
הרשימה כל כך ארוכה שאני לא יודעת איפה להתחיל.. אני לא ארשום הכל אבל..
אם היה לי כסף קרוב לוודאי שהייתי עושה עוד ילדים.
בינתים ממש בא לי לצאת לחופשה בחו"ל, לא ראיתי מטוס כבר המוןןןןןןןן שניםםםםםםםםםם
גנית גם אני הייתי עושה עוד ילדים
טוב אני רואה שאני מבאסת את האוירה של הפנטזיות
רכב נוסף... יש את הכסף לקנות, אבל זה מוגזם להחזיק 2 רכבים מבחינת תחזוקה שוטפת... "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."