סקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מזמן לא עשו פה סקר.
    אז בעקבות שירשור של סיון, אני פותחת סקר על התמכרות:
    את מכורה למשהו?

אני מעשנת, אז זה כן התמכרות מס' 1
    ועוד התמכרות, אני חולה ומכורה לסדרות
14 תגובות
עמוד 1
  • כן כן כן....

• ירדן: איך עד עכשיו לא גילינו שאנחנו אוהבות את אותם סדרות?
  • אני מכורה לרדבול
  • חוץ מהנסיכים שלי
    נהייתי ממש מכורה לפייסבוק ולפורום גם אם אני לא תמיד מגיבה תמיד אני נכנסת להציץ

]
    ]
  • אז אני מכורה לקולה ולשוקולד
    ואני גם מכורה רצח לסדרות אבל ברמות לא סבירות
    האנטומיה של גריי, עקרות בית נואשות, חוק וסדר, קאסל, מחשבות פליליות, טרה נובה (למה קיבינימט לא היה אתמול) ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד
    מבחינתי משעה 10 זה שעת הטלויזיה שלי

• אני מכורה ללקים. אני מחליפה צבע כל 3 יום
  • הייתי בטוחה שרק אני כל כך קשורה לסדרות.... בעלי כל הזמן יורד עלי
  • טוב, אני מכורה ל"לאכול" ציפורניים.. (לצערי)
    ואני גם מכורה לסדרות, אבל לא ממש כמוכן- לכל מה שמראים, רק לדברים מאוד ספציפיים.

בהריון נהייתי מכורה לבירה שחורה, מכורה לריח של הנסיכה שלי, ובטח לעוד מלאאא דברים שאני משום מה לא זוכרת
  • מכורה לסיגריות
    מכורה לקולה עם קרח (בגמילה כרגע)
    מכורה לנס
    מכורה לשליטה
    קיצור כן אני בנאדם דיי התמכרותי..

• מכורה קשההההההה מאוד וכבר שנה ל שתיה כמו xl,בלו, רדבול (כול יום 3 לפחות אני שותה) ...

מכורה לסיגריות (מעשנת קופסא, קופסא וחצי ליום)

מכורההההה לדיאנוש הנסיכה שלי ולנשיקות וחיבוקים איתההההה...
    [url=http://www.familylobby.com]

[url=http://en.picjoke.net]
  • 1.סיגריות - לצערי הרב, מעשנת מכיתה ט', אבל הכמות פחתה בהרבה מאז הלידה, עם אלכוהול יוצא לעשן יותר...
  • אני מכורה לסדר וניקיון!
    אה כן ולשליטה
  • מכורה לשוקולד, לאכול ציפורניים ולאינטרנט

• איתמר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    שליטה!
    סקס
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה