לבדוק או לא??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות- חזרתי עכשיו מרופא נשים, ביקשתי שייתן לי מעקב זקיקים אחרי שאנחנו מנסים כבר 10 חודשים (לאחר הריון ראשון שנפל) בכל מקרה הוא נתן לי, אבל גרם לי להרגיש חרא שבכל ביקשתי, כל פעם הרופאים אומרים שאין בעיה, והכל תקין, ואני סתם מלחיצה את עצמי, מצד שני אני שומעת על בנות שעשו בדיקה אחרי שנה של ניסיונות ואז גילו משהו קטן שממזמן יכלו לטפל בו!!! וזה מה שמעצבן, למה לא לבדוק? למה הרופאים וכולם כל כך נגד???? אני צריכה לעשות את המעקב זקיקים?
3 תגובות
עמוד 1
  • אם את מנסה כבר 10 חוד'- והרופא שלך נתן לך הרגשה מגעילה שבכלל ביקשת-

אז קודם כל הייתי מחליפה רופא (ברצינות איזו חוצפה )

ואני הייתי עושה את מעקב הזקיקים...

אני ובעלי מנסים כבר כמעט 8 חוד' ובפעם האחרונה שהייתי אצל הרופא הוא (!) הציע לי לעשות מעקב זקיקים! (אני מקווה שלא אצטרך להגיע לזה והחודש בע"ה הלוואי הלוואי אני כבר נקלטתי)

תנסי אולי רופא אחר, או שפשוט אם את רוצה להישאר איתו תתעקשי לעשות את זה (ושוב רק אם את מרגישה שאת רוצה לעשות זה..)
  • אני יכולה לספר לך, שגם אני בחודש העשירי לנסיונות החלטתי ללכת לעשות מעקב זקיקים ובדיוק באותו הזמן הרופאים שבתו אז הייתי צריכה לחכות עוד חודש.
    אבל- כנראה שמשהו השתנה אצלי בגוף ובמקום לחכות עוד חודש גיליתי שאני בהריון, בלי מעקב זקיקים ובלי כלום.
    אני ממש מקווה שזה יקרה גם לך!!!!!!

• קודם כל תחיליקי על מה שהרופא אומר, אני אחרי ארבעה חודשים של ניסיונות הלכתי לרופא וביקשתי ממנו מעקב זקיקים כי הייתה לי הרגשה שאני מפספסת את הביוץ (יצא לי לפני המקווה) אז הוא יכל לעשות פרצופים, אבל אני הקובעת.
    נכון שאומרים שאחרי שנה מתחילים לעשות בירורים לגבי פוריות, אבל אני חושבת שאחרי 10 חודשים זה מספיק, ואת צודקת לפעמים בדיקת זרע פשוטה יכולה לגלות שיש בעיה ולא חבל לבזבז שנה? או שהאישה לא מבייצת או במקרה של נשים שטובלות ויוצא להם לפני הביוץ, זה משהו שאפשר לטפל וחבל לבזבז זמן!

לכי לעשות את המעקב זקיקים, זה בדיקה פשוטה ואפילו לא צריך להזמין תור (צריך רק הפניה), אם המחזור שלך לא סדיר זה יעזור לך למצוא בוודאות את ימי הביוץ (כמובן שזה לא אומר שבגלל המעקב תיכנסי להריון, אבל לפחות תדעי מתי "לעבוד" יותר ותדעי בטוחה שהבעיה היא לא של חוסר ביוץ. תבקשי גם בדיקץ דם לפרוגסטרון ביום ה-21 למחזור, כדי שתוכלי לדעת שבאמת היה ביוץ!

שיהיה לך הרבה בהצלחה ומאחלת לך בקרוה מאוד הריון תרין, ארוך ומשעמם!!!

רותי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה