שלום לכן, אני מצטרפת חדשה, אתמול והיום עשינו הזרעה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ראשונה. מחכים 14 יום לבדיקה הגורלית, ומקווה שהפעם יהיה הריון תקין, לא כמו בפעם שעברה הריון שלא התפתח טוב ולצערי עברתי גרידה לפני 3 חודשים.
    אצטרך את עזרתכן , להעביר את הזמן עד ,כיוון שאף אחת מחברותיי לא יודעת על זה, ואין לי את מי לשתף רק את ,ועכשיו מקווה שגם אתכן.
    תודה מראש.
14 תגובות
עמוד 1
  • משום מה ההודעה נכתבה עם השמטת מילים מוזר. התכוונתי שבעלי רק שותף.
  • היי חיוכית,ברוך הבא לפורום שלנו,מאחלת לך שהות קצרה ותעברי לפורום השכן במהרה, הבנות כאן מדהימות ואת יכולה להיות רגועה שתמיד תהייה לך כאן אוזן קשבת וכתף תומכת,מי ייתן וההזרעה הזו תצליח ושתתבשרי בבשורות טובות ומשמחות ,אז המון הצלחה
  • תודה על התגובה. הלוואי גם אצלך בקרוב ואצל כולן:-)
  • מאחלת לך הרבה הצלחה והלוואי שהתוצאה תצא חיובית!
    גם אני עברתי גרידה עקב עובר שלא התפתח, לכן פה כולן יבינו אותך וזה המקום לשפוך את הלב ולדבר על מה שרוצים
  • היי ברוכה הבאה לזמן קצר בלבד
    מחזיקה לך אצבעות לתשובה חיובית
  • מצטרפת לברכות....
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."

• ברוכה הבאה לשהות קצרצרה
  • ברוכה הבאה לפורום הכי מדהים!!!
    גם אני מאחלת לך שהות קצרצרה וטיפול מנצח!

השבועיים שלאחר ההזרעה בהחלט שבועיים מורטי עצבים ואת מוזמנת לשתף בכל מה שעובר עלייך. כולנו כאן באותה הסירה!

שיעבור במהרה!
  • בהצלחה!!!!!!!!
  • ברוכה הבאה,
    בתקווה לשהות ממש קצרה,
    שיהיה לך המון בהצלחה

• ברוכה הבאה לשהות קצרצרה
  • המון הצלחה! תחשבי חיוביייייייייי
  • ואוו אתן פשוט מקסימות. איזה כיף שיש כזאת תמיכה אמיתית וכנה.
    תודה, תודה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה