סטריליזציה ושות׳ (: - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אף פעם אני לא מבינה... שמשתמשים בבקבוק עושים סטריליזציה לפני השימוש או שאני יכולה לעשות סטריליזציה אחרי ניקוי הבקבוק וזה יהיה בסדר ישר להשתמש בו בפעם הבאה?

ובכלל, אחרי הסטריליזציה הבקבוק רטוב, אתן מייבשות אותו או ישר סוגרות?
8 תגובות
עמוד 1
  • כשקונים בקבוק חדש שוטפים אותו במים וסבון ואז מעקרים אותו במים רותחים למשך 5 דקות
    ואז מניחים לייבוש על עץ מיוחד
  • כשהבקבוק שטוף, את עושה סטרליזציה ומייבשת.
    אני אישית לא רכשתי את המתקן לייבוש בקבוקים - סתם בזבוז לדעתי.
    הייתי פורסת מגבת מטבח נקיה ויבשה (שעוברת כביסה בהרתחה לפני)
    ואין צורך לשטוף אותו שוב לפני השימוש.
  • תראי לגבי המתקן ייבוש בטיפת חלב היא אמרה לי שמגבת צוברת חיידקים והיא קצת הפחידה אותי. אני אמא חדשה לכן בלעתי את זה וקניתי ואני משתמשת בו עד היום. לשיקולך.. לפני האכלה אני שוטפת בטיפה מים רותחים כי בכל זאת לוודא שמשהו איזה חרק לא טבל שם אבל זה סתם לרוגע שלי
  • מה שלומכם מרב??
  • שוטפת שופכת על הבקבוקים מים חמים או שמה בסטרליזטור אם יש לך (אם אין ממליצה בחום כי אז גם אפשר להשאיר בפנים את הבקבוקים עד שימוש נוסף) וגם לא חוטפים כוויות ושלפוחיות קשות חחחחחחחח

• אני בילדה ראשונה וממש לא בהיסטריה עלזה

• לפני השימוש הראשוני מרתיחה - את המוצצים בקומקום
    [

• אני אחרי כל שימוש שוטפת, שמה בסטרליזטור מייבשת במתקן וסוגרת את הבקבוק
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה