עדכונים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ערב טוב בננות..
    התחלתי היום חודש תשיעייייייייייי- לא מאמינה!!!
    היום לי תור (אחרון) במרפאה להריון בסיכון בסורוקה..
    שני הנסיכים שלי במצג ראש וניתן ללדת לידה רגילה (אמאאאאא)
    יום שני יש לי טרום ניתוח ובהמלצת הרופאה היום לא ביטלתי את התור, היא המליצה ללכת ולשמוע את חוות הדעת של הצוות המנתח, לוודא שלא התהפכו, לעשות את כל הבדיקות המקיפות ואז להחליט.
    היום גם עשו לי מוניטור פעם ראשונה, הקטנים לא ויתרו ובעטו במתמרים בלי הפסקה כפרה עליהם, 3 פעמים חיברו לי מחדש כי המוניטור התנתק והם גם משווים דופק ביניהם בהפרש של 2 שניות- כל פעם שהדופק של הבן עלה או ירד היא מייד אחריו ולהיפך ו..
    ראו צירים קטנים!!!
    לא משהו מקדם לידה וגם לא הרגשתי אבל התרגשתי!!
    אז אני בהחלט קרובה למה שאמרתי משבוע 12- רוצה ללדת לא יום לפני שבוע 37 ולא יום אחרי 38, מה שמשאיר לי שבוע-שבועיים.
    סורי על החפירה אבל אני מתרגשת ברמות על, מתה כבר להיות אחרי..

12 תגובות
עמוד 1
  • בובה בהצלחה
  • איזו התרגשות..הם אוטוטו יוצאים!!!!
    איזה כייף זה!
    תנוחי עכשיו, תשני ואל תתעסקי בזה.. ככל שתתעסקי בזה יותר ככה יותר לאט יעבור הזמן.

דברו איתי בפייסבוק

• איזה יופי שהגעת עד לחודש תשיעי!!!!
  • ואיי אני שמחה בשבילך מאמי !!
    בעזרת ה לידה זריזה מהירה וקלילה
  • איזה כייף לך
    יקירתי תנוחי כמה שרק את יכולה לפני הלידה!!!
    שיהיה בעיתו ובזמנו
  • יואוווווווווו איזה כייייף את קרובה אחותי

• ווווואי איזה מרגש אך התגעגעתי

• ואי מאמוש מותר לך לחפור זה בהחלט מרגש בטירוףףףף

• מתרגשת בשבילך מאמי
    אם תוכלי תלדי בלידה טיבעית עדיף...

• עינבי!!!!!!!!!!
  • אוטוטו עינב

• יוווווווו איזה כיף לךך ששניהם במצג ראשש!! וזה אומר שאפשר לידה טבעית!! אני לא רוצה ניתוחחח.....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה