היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לפני הכל אני ייתן לכם רצת רקע... אני בת 24, בהריון שבוע 7+5, כיום שוקלת 57.5. לפני כ 7 שנים לערך שקלתי 86 ק"ג ולאחר דיכאון מתמשך ירדתי מהר מאוד במשקל והגעתי ל45 ק"ג, לאחר טיפולים רבים הגעתי למשקל הרצוי עליו שמרתי עד היום (לפני ההריון) 55 ק"ג.
עכשיו... יש לי בעיה... ידוע לי שבמהלך ההריון חייבים לעלות במשקל, טבעי ונורמאלי לחלוטין... איפה שהו קשה לי לקבל את זה, והיום שנשקלתי ממש נכנסתי ללחץ שעליתי את ה2.5 ק"ג האלה.
חשוב לי לציין שאני לא מרעיבה את עצמי ואוכלת את מה שהגוף צריך במיוחד בתקופה הזו...
אשמח לעזרתכם בנושא, תודה על ההקשבה :)
7 תגובות
עמוד 1
ברוכה הבאה ומזל טוב. את לא חייבת לאכול שטויות ולהעלות כלכך הרבה. את יכולה לאכול בריא ולשמור ולהעלות את העליה הרצויה והבריאה.
מזל טובבבבבבבבבב את יכולה לאכול מה שאת רוצה הכל תלוי בכמות....ואם את כל כך פוחדת שלא תצליחי לשלוט בעלייה לכי לדיאטנית שתנחה אותך ואפילו תוכל לתת לך תפריט שבועי שיספק גם אותך וגם את מה שהעובר צריך וככה לא תעלי יותר ממה שצריך http://www.holdthatpic.com/
חלק מהעליה במשקל זה לא את, זה הילד והשיליה והדם והמי שפיר. אז זה לא את עולה במשקל זה מתווסף אליך עוד משהו ולמשהו הזה מן הסתם יש משקל. (בלידה שלי על המקום ירד 10 קילו) אז אם זה ממש מטריד אותך העליה במשקל תחשבי שלא צריך ליהיות מנוס מזה כי זה לא את.
והקילוגרמים שכן את עולה הם יורדים אחכ... כי גם חלק מהם זה עדיין הנוזלים של הבצקות, וחלב בציצי (וזה בטוח שוקל איזה 5 קילו
ברוכה הבאה ומזל טוב!!!! תדעי לך כבר מראש שעולים בהריון בין 11 ל 15 ק״ג ...וזה יורד בצ׳יק! את חייבת להבין שרוב המשקל הוא מים והדם... וכמובן לא להחסיר דבר מהמזון! תאכלי ירקות ופירות דגנים ובשר. לאף אישה לא נעים לעלות במשקל אבל את חייבת להשלים עם המצב החדש... והעלייה היא לא שומן!
תודה על כל האיחולים ידעתי לאן להיכנס
עמוק בפנים זה הכי מה שהייתי צריכה לשמוע-כייף אמיתי!!!
(מלבד הידיעה שכבר בשלב כה מוקדם עליתי: "כל כך הרבה במשקל")