היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
זה נראה טווווווווווווווווווווווווווב! בטח יש שם גם אוויר טוב. תצאו בערב עם תמרי לטיול, היא תנשום אוויר צח ותישן לכם לילה שלם!
וואוווווווווווווווו! נראה טוב, הצימר מהמם, חמים ורומנטי
בואו לצפון אחלה של צימרים יש פה ממליצה בחום
חיפשתי בכוונה משהו קרוב למרכז הנסיעה לצפון מצריכה לפחות שניי לילות... וזה קשה עם תמרי
הבנתי... טוב אני גרה בצפון ככה שלא הייתה לי בעיה לנסוע לצימר עם הבת שלי כשהייתה בת חודשיים וחצי דווקא היה סבבה לגמרי, הללואי וככה היא הייתה ישנה לי גם בבית
דווקא ביררתי לך על הצימר שרשמתי לך אבל כנראה לא ראית.. איפה הצימר? מה שהמלצתי עליו קוראים לו רוס טוב בקיסריה ממש מומלץ לנופש הבא תהנו מאמי ]
מיטלי, נראה סוףףףףף!
אני בטוחה שתהנו ושחתיכי יתלהב!
זה נראה מעולהההההה תהנו נסיכה
וואו, נראה סוף!!!!!!!! תהנו ומזל טוב לחתיכי!!!
תודה בנות
לייייק נסיכה תהנו
ואי תהנו זה נראה מהמם !!!!
נראה מעולה !!!!!!!!!!!!
תיהנו מתוקה
תהנו ומזל טוב!
לילות לבנים? מוכר לי
חחחחחחח סיווני באמא שלי שכשהזמנתי אמרתי לעתמי "מישהו פעם אמר לי על הצימר הזה" חחחחחחחח רק עכשיו אני קולטת שדיברנו על