היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עברתי קיסרי ב15/10 ולאחר מכן עברתי להתאוששות ל12 שעות, כך שגיאצ'וק אכל סימילאק בשעותיו הראשונות. הוא נולד ב17:00 בערב וקיבלתי אותו למחרת ב11:00 בערך. כשקיבלתי אותו הנקתי קצת והוא התקשה לתפוס כיוון שיש לי שד גדול ופטמות קטנות. קניתי משאבה ושאבתי כל 3 שעות, כך שהחלב הגיע, הקולוסטרום. כשראיתי שהוא לא תופס טוב ועדיין רעב, ניסיתי פטמות סיליקון. ההנקה הייתה הרבה יותר טובה ואכן יצא חלב, מצד ימין הנקתי כרגיל ומצד שמאל בתנוחת פוטבול. אבל עדיין לי ממש לא נוח ככה, בטח שלא להניק ככה 30-40 דקות וגם גיא מתנתק כל הזמן כי הפטמה זזה.זה גורם לי להמון בכי ותסכול ואני מתעסקת רק עם זה...
5 תגובות
עמוד 1
מאמיי שמחה לשמוע ממך
אוי, היה לי משהו ממש דומה, סיבות שונות לגמריי אבל אותה תוצאה. גם שלי אכל סימילאק בשעותיו הראשונות (אמא שלו האגואיסטית העדיפה לישון ולנוח איזה 12 שעות חחח) היה לי גודש נוראי ואי אפשר היה לינוק מזה, ושאבתי... עד שבעלי הזכיר לי שנגמר הגודש אחרי כמה שבועות... אני חושבת שהוא כן מקבל חלב אחורי, זה הגיוני אם את מרוקנת את כל השד. וגם אם לא, זה גם הגיוני כי את מוציאה לו מנות כל כמה שעות שאותן הוא היה יכול לקבל בהנקה , זתומרת זה אותן מנות, בטוח יש בהן חלב אחורי.
ולגבי הפטמות סיליקון והשד זה בטח היועצת הנקה תסביר... אבל גם אם לא תוכלי להניק בגלל המבנה, לשאוב חלב אם זה מצויין! וחוץ מזה שזה בבקבוק הכל אותו דבר.
גם לי לא כ"כ הלך ההנקה בהתחלה וגם אני הייתי מיואשת אז העדפתי לשאוב לו ושיקבל חלב אם - רוב היום הייתי שואבת לו ומידי פעם הייתי מניקה אותו כדי שזה יגביר את החלב
הפיטמת סיליקון זה אחלה לאט לאט הוא יתרגל ותוכלי להוציא לו את הפיטמה - ושיניק מהפיטמה שלך
אל תתיאשי במידה ולא הולך לך הנקה תשאבי
שיהיה בהצלחה
מאמי אל ייאוש! הנקה זה דובר לא פשוט בכלל! אבל בעזרת יועצת הנקה אני בטוחה שיהיה לך יותר קל
גם אני רק שאבתי חלב כי הבת שלי לא ידעה לינוק כי היא נולדה פיצית ויש לקטנטנים יותר קושי לתפוס את השד, לא נורא שאבתי והיא אכלה יפה מהבקבוק ככה גם כשהייתי צריכה קצת לצאת היה מי שיאכיל אותה