הייתי בביקורת אצל רופא נשים... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ביקורת רופא נשים בדיוק 4 שבועות אחרי הלידה.
    התיישבתי מולו ומיד הוא התחיל לדבר איתי על תוצאות של בדיקות ולמה לא הייתי אצלו הרבה זמן ובלה... בלה... בלה...

אז עצרתי אותו ואמרתי לו שיש לי משהו חשוב יותר לספר לו- ילדתי. הפתעההה!!!
    הוא בהה בי במשך כמה דקות ולא האמין!!!
    סיפרתי לו את כל הסיפור והראיתי לו את מכתב השחרור שלי ממחלקת יולדות. הוא בדק אותי ואמר שמבחינה גופנית הכל בסדר ואני יכולה לחזור בהדרגה לתפקוד רגיל כל עוד אני מרגישה טוב.
    הוא ביקש שאביא לו את התיק של ארבל מהפגיה וסיכום מפורט יותר של התפתחות הלידה מהרגע שהגעתי למיון. הוא המליץ בינתיים לא להיכנס להריון נוסף עד שלא נראה את התמונה כולה ועד שלא תחזור תשובה של בדיקת השלייה וזאת על מנת שאם משהו יתברר כלא תקין נדע איזה בדיקות צריך או ממה להיזהר בהריון הבא.
    הוא המליץ לי גם לפנות לפרופסור שמתמחה בירידת מים מוקדמת ולהתייעץ גם איתו.
    ישבתי אצלו 45 דקות- התור הכי ארוך שהיה לי אי פעם.
    אני ממש מפחדת... אם יגידו לי שמשהו באמת לא בסדר ויש סיכון גם בהריון הבא... אני לא אעמוד בזה.... אבל מצד שני אני רוצה לדעת מה השתבש כדי לדעת ממה להיזהר בפעם הבאה.
    אני כל כך מבולבלת, לא יודעת מה אני רוצה, מצד אחד אני רוצה להיכנס להריון היום ולא בא לי לחכות לתוצאות של בדיקות ומצד שני אני רועדת מפחד כי אני יודעת שאני לא אעמוד באיבוד ילד נוסף.
    אווווף.... היום ארבל שלי היתה אמורה להיות בת 4 שבועות, ומחר זה בדיוק שבועיים מהיום שבו היא עזבה אותנו....
    עצוב לי.
18 תגובות
עמוד 1
  • מאמוש..
    קודם כל

• בובה

• מאמי.
    נראה לי תקשיבי לרופא שלך, אני יודעת שבא לך לפתוח דף חדש עם בטן דנדשה.
    אבל את מתחום הרפואה, ואת יכולה להבין עד כמה שזה חשוב לנסות לאבחן האם היתה בעיה.
    ואם אכן ישנה בעה (ואני ממש ממש מתפללת שאין) אז לפחות ינסו לטפל בה.

וחוץ מזה.... קבל המון המון
    [

• תודה מתוקות...

אני יודעת שאני צריכה לחכות ולברר מה השתבש ככה אדע ממה להיזהר בפעם הבאה אבל אני מפחדת....

שירן, הרסת אותי מצחוק!!!

• מאמי שלי, קודם כל קבלי את תנחומיי על ארבל הקטנה, לא הייתי פה בשבועיים האחרונים. כ"כ הצטערתי לשמוע, ממש בכיתי איתך
  • קיוויתי שתצחקי

• שימריתושש

• רק עכשיו קראתי על כל מה שעברת
  • אוף בנות, אני קוראת את הדברים שלכן ויודעת שאתן צודקות אבל אני מרגישה שאין לי כוחות לסשן בדיקות הזה ולכל ההמתנה הזאת כי גם ככה רוב הסיכויים שלא ימצאו כלום.
    אין לי כוחות יותר.

ברור שאני אעשה כל מה שצריך כי אני רוצה ילדים ואני מוכנה לעשות הכל כדי שיהיו בריאים אבל אני מרגישה שאין לי כוח יותר.

היום עברו בדיוק שבועיים מהיום בו ארבל נפטרה וכל כך עצוב לי. מחר היא היתה אמורה לחגוג חודש.

אוווווווף... אני מתגעגעת אליה כל כך!!!!
  • היי מתוקה
    קודם קבלי ממני חיבווווווווווווווווווווווווווק ענק
  • האמת,אני בול חושבת כמוך,אני יודעת בפנים,שלא-ימצאו כלום..שהכל בסדר ברוך-השם!

• נסיכה שלי

• בובה,

אני מאחלת לך שהתוצאות יהיו תקינות ויגידו לך שמה שקרה פשוט קרה.

וככה ללא כל הדאגות וללא חששות תיכנסי להריונות הבאים ותלדי עוד המון תינוקות בריאים שישמחו אותך ויאהבו אותך איץ קץ
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה