היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כ"א בוחר צעצוע לישון איתו, פיפי, שלוק מים, לילה טוב, נשיקה , שמיכה וזהו... אחות מחלקת ילודים מדריכת הנקה
סיפור ואז יושבים לידן עד שהן נרדמות, כל אחת עם המוצץ והבובה שלה כמובן
שתיהן מקבלות שוקו, אח"כ אור מבקשת נשיקה וזהו, ולפעמים גם לזה אין לה כוח
סיפור (לא כל יום, רק אם הקשיבו בקולנו והלכו לישון בזמן) שמע ישראל, ו- 2 שירים.. בשיר הראשון שילה כבר נרדם. בשיר השני הודיה רק מתחילה לחשוב על לעצום את העיניים..
מעין - פיפי ולמיטה יובל - חיתול ולמיטה חיבוק גדול בעמידה לכל אחת מהן, לילה טוב, שינה מתוקה, חלומות נעימים וזהו יוצאים מהחדר. בד"כ מעין נרדמת תוך 2-3 דק' ויובל מבקשת אחרי כמה דק' עוד חיבוק ואז נרדמת. וכמובן - ע"י כל אחת מים קרים.
איתמר שותה בקבוק ואז נותנים לו מים והוא נרדם עם מים.
עם יונתן - אני (בד"כ) או בעלי נשכבים לידו במיטה. כל אחד מספר מה הוא עשה היום ואז אני אומרת ליונתן שאני הולכת לעשות סידורים ואני אתן לו נשיקה לפני שאני הולכת לישון והוא הולך לישון.
ברגע שהחל גן חובה והוא לא יושן צהריים הוא מתארגן לשינה בסביבות 8 בערב ואז לוקח ספר ותוך כדי זה נרדם .... אנחנו רק צריכים לכבות לו אור וטלוויזיה בהמשך ... בבוקר הוא נזכר שלא אמר "לילה טוב" אפילו ... http://www.holdthatpic.com/
סיפור קטן תפילת "שמע ישראל" ולילה טוב
שני פרקים של דורה ואז אני נשכבת לידם במיטה עד שנרדמים... מזעזע "..ילדיכם אינם ילדיכם כי פרי געגועי החיים אל עצמם. באים הנה דרככם, אך לא מכם. חיים עמכם אך אינם שייכים לכם. תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם. כי לא לכם הגיגיהם..."
מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
מה מזעזע? אייפון יותר טוב?
מקלחת, ציחצוח שיניים, סיפור ולילה טוב עם חיבוק ונשיקה.
איזה פינוק של ילדה יחידה
המזעזע הוא שאני נשכבת בין שניהם והם נרדמים רק ככה!! אני מקווה שזה יעבור להם מתישהו (רצוי לקראת גיל ההתבגרות)
שילגי
אנחנו בכלל בבעיה קשה...
לפני שנולד הקטנטן היינו אומרים לו - "לילה טוב" והוא היה הולך למיטה לבדו ותוך שניות נרדם...
עכשיו הוא לא מוכן לישון במיטה שלו, אין מה לדבר על החדר שלו אז הוא ישן על הרצפה (עם המזרן של המיטה שלו) בחדר שלנו... "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
שילגי
שקד אוהב להרדם במיטה שלנו... מאז שהוא נגמל ממוצץ, הוא חייב לישון עם אבא שלו, ולוקח לו הרבה יותר זמן להרדם בלי מוצץ. הוא אוהבת לשחק עם האגודל של בעלי, ואוהב שבעלי שר לו שיר ערש עד שהוא נרדם. מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
הקטן : ארוחת ערב, מוסיקה שקטה בחדר ולילה טוב
הגדול: בקבוק תה, הרבה צעצועים, טלויזיה ומה לא You're my heart, you're my soul