היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני יושבת בעבודה ופתאום אני מרגישה כאילו "נזלת" יוצאת ממני.... אבל אז פתאום הרגשתי שזה לא יכול להיות נזלת כי זה זורם לי מידי ואז פתאם אני מגלה שיורד לי דם מהאף........!!
הלכתי לשירותים...כופפתי את הראש לאסלה ופשוט יורד לי דם.....טיפות ענקיותתתתתת כל האסלה הייתה מלאההההה בדם...כל הנירות ששמתי באף נספגו תוך שנייה בדםםם יצא לי חתיכות מהאףף... אמא'להה....... מה זהה????
5 תגובות
עמוד 1
דימום באף נורמלי בהריון במיוחד אם היית רגישה לזה בעבר, גם לחברה שלי היה תקפידי לשתות הרבה... אין איך להמנע מזה
תשתי הרבה מים ואל תילחצי יכול לקרות בהריון [
לי היה דימום מהאף בהריון דבר שבחיים לא קרה לי גם כשקיבלתי מכה כואבת עד מוות באף.. כנראה ככה זה בהריון
לא היה לי, אבל שמעתי שזה נפוץ בהריון. אולי בגלל שכמות הדם גודלת וכלי הדם מתרחבים...
גם לי היה פעמיים ובשתיהן במסעדה.
ישבנו לאכול ופתאום הרגשתי טפטפת וגם הלכתי לשרותים וראיתי את הדימום מהאף.
אחרי איזה שבועיים או קצת יותר היה לי את זה שוב ומאז לא היה.
תרגישי טוב ורק תשימי לב שלא מתלוות לזה חלילה תופעות נוספות.