שאלה לדתיות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם אתן מתווכחות על דברים כמו תפילות, ברכות, נטילת ידיים?

אני יסביר, הגדולה לא מוכנה ליטול ידיים בבוקר ולא לקרוא קריאת שמע על המיטה, למרות שכל היום אין לה בעיה ליטול ידיים ואין לה בעיה עם שום דבר אחר. שני הדברים הנ"ל היא מתנגדת נחרצות, אנחנו לא מתווכחים, לא רוצה לא צריך, כדי לא לגרום למאבקים עם הדת וכו'

מה דעתכן?

4 תגובות
עמוד 1
  • מסכימה בהחלט!הבן הקטן שלי מאוד משתדל כן לעשות זאת,לפעמים הוא לא רוצה אז אנחנו לא מכריחים בנוסף נתנו לו עצמאות בנושא אנחנו שואלים אותו אם הוא ציחצח שיניים וגם נטל ידיים לא בהכרח עושים זאת איתו.אני מאמינה שכשמדברים על זה,אפשר גם לתת נקודה טובה אם היא כן עשתה זאת כמו תמריץ קטן מאוד יכול לעזור.אבל לא להכריח בסופו של דבר אני מאמינה שזה יבוא לבד.בהצלחה:-)
  • תאמת שאצלי הם מאוד אוהבים ליטול ידיים ולברך
    גם בלי שאני יגיד להם
    זה צריך לבוא בלי כפיה אלא בצורה כייפית
    נגיד ליטול ידיים הייתי הולכת לקנות לה נטלה קטנה
    שתעשה לה חשק ליטול ידיים לבד
    אצלנו גם עוזר לכתוב פתקים לגננת על קריאת שמע על המיטה ועוד...
    הכל אמור לבוא מתוך אהבה
    אני גם לא מעירה לילדים שהם לא בירכו נראה לי שזה יגיע לבד מהם
    משהי אמרה נכון הילדים עושים כמו ההורים אם היא רואה ושומעת שאת מברכת
    היא תברך אחריך
  • אני ממש אבל ממש לא מיתווכחת איתה אם לא רוצה לעשות
    ברגע שהיא לא רוצה אני אומרת לה חבל את מפסידה מיצווה
    ליפעמים היא חוזרת בה , ואם לא אז לא
    חשוב מאוד ממש לא לכפות
    אח"כ מה שבה בכפיה בעתיד יכול לגרום לדחיה יותר גרוע
    פשוט תעשי את מולה את הדברים האלה והיא כבר תעשה
    ואם לא אז לא לא לקרה כלום .

חשוב הכל מאהבה ובצורה יפה
  • אצלנו גם ממש לא מתווכחים.
    אבל בגלל שהם שניים, הם עושים מצפון אחד לשני..
    במיוחד שילה, שהוא- יש לו נשמה של צדיק!
    אם הודיה לא רוצה אז הוא ממש מציק לה- "הודיה הפסידה מצווה, הודיה הפסידה מצווה.."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה