היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות רציתי לספר לכן משהו , כל החודשים בהם ניסינו עם בעלי להיכנס להריון קיימנו יחסים לעיתים קרובות כמעט תמיד יום כן יום לא לפעמים ברצף, האמת זה היה מרצון ולא כדי לתת עבודה, התדירות של היחסים שלנו פשוט הייתה גבוה
11 תגובות
עמוד 1
תודה על השיתוף, באמת טוב לדעת את זה
אפי
רק שתדעו, הרופא שלי דווקא כן המליץ לקיים יחסים יום כן יום לא. ככה מכסים את כל הימים... הוא אמר שזה דווקא לא מוריד מאיכות הזרע, אם מקיימים כל יום זה משפיע על האיכות. ובקשר לבדיקה, אין כזה הבדל בין 3 ימים ל 5 ימים. בעלי עשה פעמיים את הבדיקה, פעם ראשונה התנזרנו 5 ימים ופעם שניה התנזרנו יותר ושתי הבדיקות לא יצאו טובות לצערנו...
אני יכולה לחזק את מה שהלן רשמה- גם אנחנו קיימנו יחסים יום כן ויום לא ואפילו ברצף. בחודש שהיה לי איחור, ועדיין לא נקלטתי (כמובן שחשבתי שכן נקלטתי), אז הורדנו הילוך. ברגע שהורדנו הילוך הסתבר שנקלטתי (במקרה גם הביוץ שלי היה מאוחר). אני גם בעד שתהנו מהסקס וגם אם לא קיימתן יחסים יותר מיומיים-שלושה זה בסדר ואפילו יכול להועיל.
ועוד משהו, זרע חי בגוף האישה עד 72 שעות
תראי כנראה שאצלנו זה כן שינה משהו הרי הרופאים סך הכל לוקחים ממוצע של אנשים ולא כולם מצויים בממוצע, יש החורגים ממנו. הרופאים אומרים גם שהביוץ שבועיים לפני המחזור הבא ואצלי הביוץ הוא שבוע לפני מחזור. לדעתי הכל מאוד אינדיבידואלי. עובדה שאחרי 5 ימים של התנזרות נקלטתי להריון, יכול להיות שזה מיקרי מאוד ויכול להיות שלא אפרופו רופאים, בסביבות גיל 18 סבלתי מהקאות וכאבים חזקים מצד שמאל באזור הכליות, לקראת המחזור הייתי מרגישה חולה רצח, זה התחיל פתאום ונמשך לו זמן רב הייתי בבדיקות סריקות אישפוזים כאבים אנטיביוטיקה מעקבים ומה לא, לא מצאו כלום !!!!! עד שהרופאת המשפחה החמודה שאלה מתי אני מקבלת מחזור ואמרה את צריכה גלולות הכל מראה שזה קורה פחות או יותר באותם תאריכים קרוב למחזור. באותו שבוע של הנסיעה לסופש תקפו אותי כאבים דומים, חשבתי זה גב אולי כליות לא הבנתי מה קורה שמתי משחות וכו אבל מסתבר שזה היה לפני הביוץ
ריס את בכלל קלטת שאנחנו באותו שבוע
היום יש לי בדיקת דופק, אז אולי החישוב יזוז קצת (מקווה שלא).
בסוף נפגש בבית חולים
בעזרת השם
צודקת הלן ב 100%!!!!!
בעלי ואני התנזרנו מעל שבוע(טבלתי במקווה) ובאותו חודש נקלטתי...
הלן באיזה שבוע את?
אני היום בשבוע 10...
גדלת קצת?
יש תופעות?
אצלנו דווקא קיימנו יחסים כל יום וזה עבד מעולה
אני מניחה שזה נורא אינדיבידואלי
קרינוש לי תיקנו את השבוע לשבוע 8 ולכן אני בשבוע 8 + 5 ימים תופעות יש כמה : בחילות פה ושם, הרגשה שהאוכל עומד בגרון אין לי הקאות , העייפות הורגת אותי ונראה לי זהו