שקיפות עורפית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות.
    אני צריכה לעשות שבוע הבא שקיפות עורפית ואני עדיין לא יודעת למי לגשת.
    בהריון הראשון עשיתי אצל ד"ר סחנוביץ, בשני אצל ד"ר יפת שלא גילה מומים שהיו אז אני לא הולכת אליו ועכשיו אני בדילמה נוראית.
    אתמול הרופא המליץ לי על קטורזה אלדד, מישהי שמעה או יכולה להמליץ עליו או על מישהו אחר? אני מאזור פתח תקוה.

4 תגובות
עמוד 1
  • הלוואי ויכולתי לעזור...
    רק רציתי לאחל בהצלחה ושתהני מהבדיקה
  • אור יהודה רחוק לך? כי יש שם רופא מדהים.

ilypie.com]
  • לא יודעת להמליץ,
    אבל רוצה לאחל הצלחה!!!!!
  • אם בא לך לנסוע עד חולון יש רופא שאני מאוד ממליצה עליו דר' אנדריאן כץ- הוא עשה לי חלק מהבדיקות בהיריונות הראשונים וביום שישי הקרוב יש לי תור אליו לשקיפות עורפית.

הוא מאוד יסוד, יש לו מכונת אולטרסאונד תלת מימד וארבע מימד - את יכולה לראות את העוב מכמה זוויות והוא כאילו מסובב אותו - לא 180 מעלות אבל סיבוב שמספיק לראות יפה את העובר ולהתרגש עוד יותר ממה שהיית מתרגשת מבדיקה שגרתית מחפפת של הקופה.
    המרפאה שלו נמצאת כעת ברחוב יהושע רבינוביץ' 58 חולון במרכז מסחרי דרגת.
    בהיריון הראשון שלי התקשתי להזמין תור לשקיפות עורפית כשהייתי בתחילת שבוע 12 והמזכירה שלו דאגה לתת לי תור כבר לאותו שבוע היריון.
    הוא מוציא תמונות ברורות מאוד של העובר וגם דיסק.
    מאחלת לך בשורות טובות בבדיקה- ולא משנה מי יהעשה לך אותה!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה