-
הגן נמצא באשכול גנים ויש שומר
העיריה מחוייבת להצייב שומר בגנים שמספר הילדים עולה על 80 ילדים משהו כזה
-
לנו אין שומר
גרים נהריה
וגם גן יחיד...
-
-
אשכול גנים, יש שומר
החנות שלי באטסי-בואו לבקר!!!
http://www.etsy.com/shop/michalitayקוד הנחה לפורום-forum10
10% הנחה בקנייה
-
רחובות
שני גנים
אין שומר
-
אשכול גנים בתי ספר
ויש 2 שומרים
-
מודיעין אשכול (2 גנים) ויש שומר
-
ראשון לציון - שני גנים - אין שומר
-
אין לנו שומר
-
רק אותי מלחיץ לכתוב באיזה גנים יש שומר ואיזה אין??
תמר
הבלוג שלי
http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps
-
תמר - לא רשום באיזה גנים...
ומי שממש רוצה לדעת יכול לקבל את המידע דרך העיריות, הוא לא צריך להכנס לפורום שלנו בשביל זה
-
יש שמירה - 2 גנים...
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
-
linbar - אני בטוחה שיש מלא דרכים...
ככה אני
-
אין שמירה
שני גנים
הסייעת מסתדרת מצויין, אבל היא נמצאת לבד רק מ7:30 עד 8. בצהריים הגננת נמצאת עד שתיים. ואז צהרון עם צוות אחר.
-
יש שמירה
-
לא הבנתי את השאלה.....
למה הסייעת צריכה את עזרת השומר עד שהגננת מגיעה?
-
את יודעת איפה אני גרה ולאיזה גן שקד שייך
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
------------------------------------------------------------------------------------------
לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
--------------------------------------------------------------------------------
אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
-
רעותי - אם אין שומר אז הסייעת צריכה כל פעם לצאת לפתוח את השער במקום להיות בתוך הגן ולקבל את הילדים שמגיעים.
-
2 גנים ואין שומר
מפחיד ביותר
כעיקרון היא אמורה לנעול את הדלת וזה לא קורה
ושלא נדבר על זה ששלחתי כבר את אחי, ואבא שלי, ודוד שלי לקחת את להב ואפילו פעם אחת היא לא שאלה מיהם ולא ביקשה אישור - פשוט נתנה להם את הילדה
יום ראשון אני הולכת להתלונן!!!
-
הבנתי....
בגן שנה שעברה השומר לא היה עוזר לגננות, זה היה מתחם עם שתי כניסות, אחת שהשומר ישב בה, והשניה עם שער סגור בקודן. כל הורה אמור לדעת את הקוד. ובכניסה לגן עצמו יש שער עם נעילה ואינטרקום, בבוקר השער פתוח, ואחה"צ מצלצלים, והסייעת מוציאה את הילד- מרחק של מטר מהדלת של הגן לשער.
השנה- יש לשער הראשי קודן שההורים יודעים, ולוחצים את הקוד,או שבצהריים- הסייעת של הצהרון פותחת את השער מתוך הגן.