סקר- כמה את שוקלת? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה...
    נושא רגיש אני יודעת...
    בחיים שלי המשקל שלי לא הטריד אותי כי תמיד הייתי בתת משקל..
    הגובה שלי- 1.60 מ' את ההריון הקודם (לפני 3 שנים) התחלתי ב- 44 ק"ג וסיימתי ב- 59 ק"ג.
    כיום אני שוקלת 57 ק"ג (עליתי בנתיים 7 ק"ג ואני רק בשבוע 9).
    אני חייבת לשתף אתכן שאני ממש מבהילה את עצמי עם ההתקפי רעב שיש לי בהריון..
    כל פעם אני אומרת שאני אסגור את הפה ולא אוכל או מקסימום איזה פרי להרגיע את הקיבה ואני פשוט לא מסוגלת...
    עכשו למשל, אני אחרי 2 (!) ארוחות צהריים...
    מה קורה אצלכן (השאלה גם להריוניות החדשות וגם למנסות...), יש לכן טיפ איך לומדים להעביר את תחושת הרעב? אין לי מושג איך... כל החיים רק עודדו אותי לאכול וכמה שיותר כי הייתי כ"כ רזה.........(וזה לא היה כזה כיף להיות בתת משקל כמו שהרבה חושבות...)
22 תגובות
עמוד 1
  • מאמיייי באמת נושא רגיש...
    אני 1.78 שוקלת 73 אחרי שרזיתי 5 קילו מתחילת ההריון(שבוע 10 היום)
    להבדיל ממך לי אין תיאבון אני כל היום מקיאה ונמאס לי זה ממש מתיש אותי ומאוד קשה לי...
  • אני שוקלת 55, אבל מאוד נמוכה (1.55)... לדעתי אני צריכה לחזור למה שהייתי (49 ק"ג).

בקשר למשקל- שמתי לב שהתחלתי לעלות כשהתחלנו לנסות, פשוט הרשיתי לעצמי עוד ועוד (כי תיכף בין כה אני אהיה שמנה מהיריון ויהיה מותר לי הכל) ואכלתי בלי סוף.
    אחרי ששמתי לב לזה, וכמובן מאחר ולא נכנסתי להיריון בתקופה הזו- שמתי סוף לאכילה האינסופית...

אחרי שאכנס להיריון? אני מניחה שאהיה "שוטרת" של עצמי... אני לא ארצה להעלות יותר מ-10-12 ק"ג...

בהצלחה!
    יפעת.
  • אני מטר 64 שוקלת 60 ובשבוע 8 פלוס 2.
    עליתי קילו, אבל זה לא בטוח מההריון. הייתי בשיט של 6 ימים עם 4 ארוחות ביום ואכלתי בלי הפסקה
  • אני 1.62 ושוקלת 60
    בתחילת הריון ירדתי 2.5-2 קילו בערך ופעם אחרונה שנשקלתי לפני שבוע
    חזרתי למשקל 60.
    יש לי נטיה להשמנה ולכן אני די נזהרת, אוכלת מהכל אבל משתדלת לא להגזים
    הצלחתי להוציא מהרופאת משפחה הפניה לדיאטנית וחודש הבא יש לי אליה תור על מנת שתרכיב לי תפריט שיאפשר לי לעלות מעט אבל יכלול את כל מה שהבייב שלי צריך
  • אני 1.70 מטר, שוקלת נכון להבוקר 57 ק"ג לפני שנה בערך, בעקבות כל מיני אירועים ביראותיים (לא משהו רציני טפו טפו), עשיתי שינוי מאוד רציני בת****, בחשיבה ובגישה לאוכל בכלל. חייבת לציין שזה מדהים - להיות במשקל הנכון, ולדעת שאני שולטת באוכל ולא אוכל בי. ושלא תבינו - אני אכלנית נהנתנית לא קטנה, ומתההה על בישולים ואפייה, זה אחת התחביבים בעיקריים שלי. אבל, כמה שזה נשמע בנאלי, הכל בראש שלנו! אפשר גם ליהנות מהחיים, וגם לשמור על ת**** נכונה ואכילה שפויה.
    לפני 4-5 שנים שקלתי בדיוק 10 קילו יותר מהיום, אבל לא הייתי מודעת לזה שהייתי בטטה! כי בצעירותי תמיד הייתי גבוהה ורזה, התרגלתי לחשוב על עצמי ככה, ולא הגבלתי את עצמי באוכל, פשוט זרמתי. בשלב מסוים האוכל התחיל לגרום לעיבוי של מקומות למניהם, אבל לא קלטתי את זה! הייתי מסתכלת על עצמי במראה ומתמרמרת שהבגדים כבר לא יושבים עליי כמו פעם, אבל אף פעם לא עלה בדעתי שאני משמינה!.... רק אחרי שרזיתי, נפל לי האסימון. קטע..
    מקווה שגם בהריון אצליח לא לעלות בטירוף, וא"כ אשקיע מאמצים רבים כדי לחזור לעצמי.
  • ענתי נראה לי את אפילו בתת משקל אם אני לא טועה
    את גבוה ושוקלת מעט
    אני למשל לא רזה ולא מלאה אני בדיוק כמו שאני צריכה להיות וכמובן שאני ממש לא צריכה לעלות במשקל, גם המשקל שלי הוא בול בנורמה.
    אבל את שוקלת פחות ממני וגבוה ממני ב 8 ס"מ ווואווו

• הלן, לאאא, אני לא בתת משקל, רחוקה מזה... מדד ה-BMI (או איך זה נקרא?..) שלי בדיוק בנורמה. חוץ מזה, אני לא יודעת מה משקל הציצים שלך לפני ההריון... כי שלי לא שוקלים יותר מדי ויש גם את כל ענייני העצמות, מבנה גוף וכו', אצל כל אחת זה שונה.
  • חחחחח הציצים שלי הכפילו את עצמם בלי לחשוב פעמיים
  • התחלתי את ההריון במשקל של 40-41 אני חושבת ועכשיו אני שוקלת 42.7 נראה לי.........
  • יפה לך ואת עוד עם תאומים

• אני 1.63 שוקלת 65 בינתיים
  • יואו בנות!

איזה כוסיות אתן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

טוב, אני נאלצת גם לשתף.. אני 1.57 מטר ושוקלת 61 קילו

עד לפני שנתיים שקלתי 51.. אתן קולטות שעליתי 10 (!!) קילו בשנתיים?!!??

בקיצור.. בגלל זה רשמתי באחת ההתכתבויות שכשלא הולך לי בכל חודש-
    זה מדרבן אותי להוריד עוד במשקל כדי שתהיה לי "נקודת פתיחה" טובה להריון (שבע"ה הלוואי הלוואי יהיה החודש!!! )

• בנות, כל הכבוד על הפתיחות !!!
    אתן אחלה !!!

• היי בנות,אני 1.52 התחלתי את המשקל ב 47 ועכשיו אני 52 קילו.
    אני אוכלת כמו שאכלתי לפני,מאוד בריא והכול זה שליטה!! לא מחסירה מעצמי אוכל שמן שממש בא לי ,אבל טועמת לא אוכלת הכול.
    וכמובן אני עדיין עושה ספורט(ריצה,ושחיה) לא מוותרת בחיים על זה.
    בהצלחה לכולן,ורק בשורות טובות
  • אז ככה- אני 1.63 הריון ראשון התחלתי ב- 50 קילו וסיימתי ב-65 (סה"כ 15 קילו)
    הריון שני התחלתי ב- 53 קילו וסיימתי ב- 65 (סה"כ 12 קילו)
    ועכשיו בנתיים אני אמורה להיות כמעט שבוע 8 ואני שוקלת56 קילו, אין לי מושג כמה עליתי כי אני לא יודעת כמה הייתי לפני ההריון- לא נשקלתי...

אבל מה זה משנה העיקר הבריאות.......
    רווית
  • אני 1.68 ושוקלת 70. התחלתי עם 67 אבל החגים השאירו חותמם
  • אני 1.68 ושוקלת 70. התחלתי עם 67 אבל החגים השאירו חותמם
  • שבוע טוב בנות אני שוקלת 49והגובה שלי הוא 1.64
  • קודם כל חן אני מקנאה בטירוף :)

אני 1.60 מטר ושוקלת 63.3 בשבוע 7 כנראה (היום נשקלתי) אבל זה אחרי שבוע שלם במלון הכל כלול באילת - מלא אבל מלא אוכל
  • חחחחחח כולן פה עם החופשות
  • חחחחחח הלן, הצחקת אותי....
    גם אני מתה על חולצות מכופתרות ולצערי זנחתי אותן בנתיים....
    דרך אגב, יש כמה שלא חזרתי ללבוש מאז ההריון הראשון.. (החזה שלי לא ממש חזר למימדים הראשוניים שלו).
    לפני ההריונות הייתי מידה C- ואחרי ההריון הראשון נשאר לי על C+
    עכשו התחלתי מ C+, אני מפחדת לדעת איפה נגמור..........

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה