עדכון - אני לא בהריון.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

אחרי בטא לפני יומיים של 6.90
    היום כצפוי הבטא ירדה ל - 3.30.

השאלה היא -אתמול היו ממש מעט הפרשות קצת חוטים אדומים - האם זה מחזור?
    ואם לא - אניצריכה לקבל מחזור?

היום י"מ 30

בכל מקרה, איך אדע מתי הביוץ שלי אם לא ברור אם קיבלתי מחזור.

נראה לי שההריון הכימי הזה יכול לשבש :-((
4 תגובות
עמוד 1
  • הי,
    דווקא אני שמעתי שאחרי היריון כימי מצליחים יותר מהר, אבל בכל מקרה- תתגברי, תחשבי חיובי ותצליחי... הרי ברור לך שיבוא יום ותהיי אמא! אז כל השאר זו שאלה של תיזמון, ותאמיני לי שכשהתינוק יבוא לא תרצי להחליף אותו באף אחד אחר! אז הכל לטובה.

לגבי מועד הביוץ שלך, את צריכה קודם לקבל ווסת. חכי כמה ימים, תראי אם הדימום מתחזק. לפי מה שאני יודעת, כדי להיקלט הבתא צריכה להתאפס קודם, לא?
    אז צעד צעד- שהבתא תתאפס (ואת צריכה להתאפס לפניה ) וקדימה- לתת עבודה שוב...
    בהצלחה!
    יפעת.
  • נראה לי בעונות מעבר המחזור משתגע
    מאחלת לך שתיקלטי מהר
  • אני גם עברתי הריון כימי, כעיקרון הדימום שיהיה עכשיו הוא מחזור לכל דבר, יש סיכוי שיהיה איחור בביוץ, אצלי זה קרה, קיבלתי כל 30 יום ואחרי ההריון כימי המחזור הבא היגיע אחרי 35 יום.

אם את רוצה לדעת בדיוק מתי הביוץ את יכולה לעשות מעקב זקיקים או בדיקות עם המקלות של הביוץ.
    בכל מקרה ההריון הכימי כן משבש קצת את העיניינים, אבל זה גם אומר שאת יכולה להקלט ושבקרוב זה יקרה!

רותי
  • תודה בנות על העידוד !

יהיה טוב.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה