ילקוט הרועים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    הייתי היום אצל הרב איפרגן "הרנטגן" והוא אמר לי לשתות חליטה בשם ילקוט הרועים ואני אכנס להריון.
    קראתי קצת באינטרנט ורשום שם שזה לא מומלץ למי שרוצה להיכנס להריון.
    מה אתן אומרות?
8 תגובות
עמוד 1
  • אני מניחה שזה תלוי באמונה שלך בו ועד כמה היא חזקה
    אני שמעתי על הרב הזה מלא דברים טובים וגם חברה שלי הייתה אצלו
    לא יודעת מה להגיד לך
    מאיפה סיבות רשום שהתה לא טוב להריון?
  • מתוך סקרנות נכנסתי לבדוק את הנושא
    אכן רשום שזה מעודד מחזור וצירי לידה ולא מומלץ למניקות לאלה שרוצות להרות או לשאלו שמצויות בהריון
    בלינק הזה
    http://www.teva-hatamar.com/26387/%D7%99%D7%9C%D7%A7%D7%95%D7%98-%D7%94%D7%A8%D7%95%D7%A2%D7%99%D7%9D
    בכלל רשום שמשפיע הורמונלית על מניעת הריון.

נשמע מוזר, האם שאלת אותו למה הוא ממליץ על הצמי ומהם סגולותיו ?
    יתכן והצמח מסדיר לך את העניין של הוסת וההורמונלים ואחר כך פשוט יותר קל להיקלט להריון.
    לדוגמר הרופא הסביר לי שאצל מי שיש בעיה הורמונלית יותר קל לה להיכנס להריון אחרי גלולות
  • בגדול, אני לא מאמינה גדולה אבל מדובר ברב שהוכיח את סגולותיו בפני הרבה אנשים.
    החלטתי שהערב אני אשתה כוס אחת ונראה מה תהיה ההשפעה (מבחינת תופעות לוואי וכו').
    כבר שנה אני לא מקבלת מחזור באופן טבעי (רק ע"י כדורים מזרזים) אז אולי זה יפתור לי את הבעייה הזו.
    מקווה לטוב...
  • קודם כל אשרייך שהצלחת להגיע אליו...
    שנית, זה לא נראה לי פועל אחרי פעם אחת... צריך להתמיד לשתות... לדעתי שווה לך לנסות... הרי גם ככה אין לך מחזור סדיר וזה מעודד את הופעת המחזור...
  • אני אשתף אתכן, הייתי אצל הרב איפרגן... (דווקא לא בנושא פוריות..)
    עוד לפני שהוא רב הוא אחלה בן אדם, הוא מאוד פתוח... אין לו בעיה לקבל בנות...
    דווקא לפני נכנסו זוג לסביות והוא נתן להן ברכה ועוד אמר לי - מי אני שישפוט? אם טוב להן...
    הקיצר הוא קלע אצלי בול ל- 3 דברים שאמר שיקרו:
    אמר לי את האות הראשונה שיתחיל השם של בעלי (ובחיי שלא זכרתי את זה כשהכרתי את בעלי, אח"כ חברה שלי הזכירה לי...)
    הוא אמר לי שתוך כמה שנים אני אהיה עצמאית (עד אז הייתי שכירה במשרד שעבדתי בו ופתאום בעל הבית שלי בא לי בהצעה לקנות את העסק , לא האמנתי שאני עושה את זה אבל קניתי את העסק...)
    ולפני חודשיים הייתי אצלו שוב ואמר לי שבקרוב מאוד אהיה בהריון וגם אמר לי מה יש לי בבטן.. אבל את זה אני עדיין לא מגלה

• אני חייבת לשאול אתכן....... איך מגיעים אליו? מתי הוא מקבל? אני למעלה משנה מנסה בכל דרך להגיע אליו אך ללא הצלחה.
    פעם אחת הגעתי לשם ב 4 לפנות בוקר ואמרתי לעצמי אני אשב כאן עד שיקבלו אותי וממש....... לשווא !!!!!! היו לו אנשים שמוזמנים מראש ופשוט חיכיתי עד שעות הצהריים ואז אמרו שהוא יוצא להתפלל ולא יודעים מתי יחזור ובנוסף אמרו לי שאין לי מה לחכות אלה רק להכניס תמונה שלי מפני שהוא לא מקבל נשים בשום אופן אז............... איך מגיעים ליעד?????????.
    החלום שלי זה להגיע אליו.. רק שמועות טובות יוצאות ממנו....
    בנות... עזרה פליזזזזזזזזזזזזזז
  • זה משנה קצת את התמנה יכול להיות שהתה הזה יצליחמ להסדיר לך את המערכת ההורמונלית,

• היי,
    אני מהצד, אתם לא מכירות אותי.
    אני חושבת שאולי זה כל הקט, בגלל שאין לך מחזור מסודר, הוא "ראה" לנכון שאת צריכה לשתת את התה כדי שהמחזור יסתדר כך גם הביוץ וככה תכנסי להיריון....אוואי איזה מפחיד איך שהוא רואה דברים..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה