אז עשיתי טעות... ): - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני אקדים ואציין שכל מה שאגיד ישמע תירוץ, למרות שממש כך הייתה השתלשלות העניינים
    ובשורה התחתונה - פיספסתי את יומולדת 30 של בעלי...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

24 תגובות
עמוד 1

• נשמע שבאמת עשית הכל בשביל שיום הולדתו תצא במועד.... מבאס שלא...
    אבל באמת היו צירופי מקרים שלא היו תלויים בך...
    אל תגלי לו - אבל הוא מתנהג כמו בחורה שבן זוגה שכח את יום החברות/הנישואין או חלילה יום הולדתה...

• באמת זה כל-כך חשוב לו?? כל שנה או בגלל שזה החלפת קידומת?!
    בכל אופן לפעמים יש דברים שלא תלויים בנו, ונראה לי שעשית מעל ומעבר, אם בכל זאת את מרגישה לא שלמה אם עצמך את יכולה לארגן לכם איזה משהו כייפי / מפנק שיסביר שאת אוהבת וממש לא התכוונת לדלג
  • נראה לי באמת שעשית מעל ומעבר שולחת לך
  • קודם קבלי המון

• זה לא נשמע כאילו פספסת בכלל, פשוט היו נסיבות מצערות שלא איפשרו לחגוג

גם אפיית עוגה מציינת את האירוע ואצלנו בדר"כ זאת החגיגה הסמלית (מקסימום עוד ארוחה ביתית עם המשפחה)

שנה שעברה אני באמת פספסתי את היום הולדת.... במשך כל הבוקר שכחתי ורק ב- 12 בצהריים או אפילו אחרי נפל לי האסימון

• גם לי נראה שעשית מעל ומעבר,
    וקצת לא אהבתי את היציאה שלו של "כלאחר יד"
    אני חושבת שהמתנה היתה מקסימה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • גם לי צרם משפט "כלאחר יד"
    אבל אני מניחה שהוא אמר את זה כי נעלב.

כמו שכתבתי, לא נורה, זה קורה אצל רובינו

• זה באמת לא נעים אבל- חפיף, קורה...
    גם בעלי שכח את היומולדת שלי. וזה הכי לא אופייני לו.
    למזלי ברגע שקלטתי שהוא שכח הוצאתי את עצמי לשופינג פיצוי ככה כבר באתי מרוככת הביתה

• מסכימה עם קודמותיי... קורה. לא סוף העולם.
    וזה לא ששכחת, פשוט בגלל הנסיבות לא יצא לחגוג בגדול.
    לפני שנתיים בעלי שכח את יום ההולדת שלי

• נשמע לי שהשקעת ממש!
    להכין אלבום מעוצב זה חתיכת השקעה ורק מי שהכין אחד יודע עד כמה
    אני בטוחה שבעלך לא התכוון

• מסכימה עם המשפט האחרון של עינבר
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• אני בכלל לא מבינה את המשפט שאמר "איך פיספסת את יום ההולדת שלי?"
    הוא ילד קטן? הוא אמור להבין שהיו נסיבות מיוחדות ולא יצא לך לארגן משהו גדול.
    הוא לא ילד קטן שזקוק למסיבת יום הולדת והמון מתנות.
    קצת יותר הבנה מצידו לא תזיק.
    ובקשר למתנה שהכנת לו ,לדעתי הוא היה צריך להגיד תודה רבה ולא להתלונן שזה "כלאחר יד". מה הוא רוצה? שעון עם יהלומים?
  • אני גם מסכימה עם ענבר, מילנה וליא.

איזה יציאה הזויה של תינוק מגודל
  • בלי להעליב הוא באמת זרק יציאה של תינוק מגודל
    כשלבעלי יש יום הולדת אני קונה לו מתנה אחת בשמי ובשם הילדות, בד"כ בושם או חולצה יפה, הוא אומר תודה רבה ובזה נגמר הסיפור.
    בעלי חוגג יום הולדת עם קפה ועוגה וגם אני ככה ,לא צריכה יותר מזה.
    הילדות לעומת זאת, זה סיפור אחר לגמרי. ילד צריך מסיבה יפה והרבה מתנות ותשומת לב וכו' וכו' אבל מבוגר שדורש מתנות והפתעות מושקעות יותר? ממש מוגזם ולא לעניין בכלל
    מצטערת ממש הרגיז אותי שאישה טורחת ומשקיעה במתנה ובמקום לנשק ולהגיד תודה מכל הלב ,הוא מביע את אי שביעות הרצון שלו מהמתנה.
    מה זה??
  • בנות אל תגזימו "תינוק מגודל"
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------

• מילנה כל אחד ומה שטוב לו.
    אני מבחינתי לא לקבל בכלל מתנה ליום ההולדת שלי, מספיק לי שהילדות יציירו לי ציורים ובשבילי זה הכי יפה בעולם.
    לעומת זאת, ימי הולדת של הילדות אני משקיעה בגדול כי ילדים אוהבים מסיבה כמו שצריך והרבה מתנות וכו'.
    כל מה שאמרתי שזה קטנוני ,מעליב וילדותי לא להיות מרוצה כשמביאים לך מתנה -תגיד תודה ותשתוק

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • אני לא מסכימה לגבי "תינוק מגודל"
  • נטלי, לא שכחתי... התפספס לי...

אני כל כך פדנטית שמאוד קשה לי לשכוח תאריכים...
    ואין מצב בעולם שאני שוכחת את היומולדת של בעלי...

תינוק מגודל הוא לא. נראה לי שהוא נהיה קצת רגיש לאחרונה... עובר עליו די הרבה
    ואיפשהו היומולדת שלו הייתה סוג של "סיבה למסיבה" להתעצבן עלי...

הוא הרגיש שהתאריך חלף מבלי לעשות כלום. והאמת זה די מבאס...
    החיים גם ככה לא כל כך קלים - אז צריך תמיד לחגוג כשאפשר
    אולי אם הייתי ממש ממש מתאמצת הייתי בטח מוצאת איזה ערב פנוי לקחת אותו אפילו שנינו לבד למסעדה... בלי כל גינוני טקס ובלי טובות של המשפחה שלו

רק כאב לי שבסופו של דבר גם המתנה שהכנתי הייתה נראית לו "כלאחר יד" ושהוא אמר שאם הוא לא היה יוזם את השיחה של "איך פספסת...?" אולי היא הייתה עוד מתעכבת

אבל כזאת אני - אני שונאת מתנות בכוח!
    אני אוהבת מתנות ספונטניות! זה הכי כיף...

ותבינו ששנה שעברה ערכתי לו קליפ מדהים ליומולדת והוא ממש אהב ואפילו הזיל דמעה...
    כך שזה ממש לא בקטע החומרני
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• זה ממש לא בקטע החומרני

• אני מבינה אותו, אם בעלך עובר תקופה לא קלה לאחרונה,
    הסיטואציה היוותה סוג של טריגר.
    אני בטוחה שהתאמצת מספיק, זה יעבור לו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה